Fenerbahçe Joao Pedro transferini KAP'a bildirdi

Düzenleyen: / Kaynak: AJANSLAR
Fenerbahçe Joao Pedro transferini KAP'a bildirdi

SPOR Haberleri  / AJANSLAR

Fenerbahçe, İtalya ekibi Cagliari'de forma giyen 30 yaşındaki futbolcu Joao Pedro'yu kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçe, Joao Pedro transferini resmen duyurdu. Sarı-lacivertliler Cagliari'ye bonservis bedeli olarak 4.8 milyon euro ödeneceği de açıkladı. Yıldız futbolcu ile 3 yıllık sözleşme tamam.

İŞTE KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA:

Profesyonel futbolcu Joao Pedro Geraldino Dos Santos Galvao'nun transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Cagliari kulübüne toplam transfer bedeli olarak 4.680.000 Euro ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun ilk sezondaki performansına bağlı olarak azami 487.500 Eurobonus bedeli Cagliari Kulübüne ödenecektir.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

"FENERBAHÇE'YE GELEREK EN İYİ TERCİHİMİ YAPTIM"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Joao Pedro, sarı-lacivertli kulübe gelerek en doğru tercihi yaptığını söyledi. Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Pedro, çok büyük bir kulübe geldiğini belirterek, ''Gerçekten büyük bir mutluluk yaşıyorum. Burası eşsiz bir kulüp. Kariyerim için de önemli bir fırsat. En iyi tercihi yaptığımı düşünüyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım." diye konuştu.

Pedro, sarı-lacivertli taraftarlara da "Birlikte çok mutlu olacağız." mesajını gönderdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AJANSLAR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...