Fenerbahçe Jayden Oosterwolde transferini açıkladı! Hollandalı sol bek imzaya geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe Jayden Oosterwolde transferini açıkladı! Hollandalı sol bek imzaya geliyor

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberi... Fenerbahçe, Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi konusunda Parma Calcio ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Parma, Fenerbahçe'nin Jayden Oosterwolde için yaptığı 7.5 milyon Euro + bonus + sonraki satıştan pay teklifini kabul etti.

Fenerbahçe, Parma’nın genç oyuncusu Jayden Oosterwolde transferini resmen bitirdi. 21 yaşındaki futbolcuyla el sıkışan sarı-lacivertliler, İtalyan ekibiyle pazarlıklarından da sonuç alıp transferi KAP'a bildirdi.

"Kulübümüz Jayden Quinn Oosterwolde’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Parma Calcio 1913 ile görüşmelere başlamıştır. Oyuncu, 29 Ocak Pazar günü görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1619437119658917889

TOPLAM 8.5 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan futbolcu için kapıyı 15 milyon eurodan açan Parma, Fenerbahçe'nin Jayden Oosterwolde için yaptığı 7.5 milyon Euro + bonus + sonraki satıştan pay teklifini kabul etti.

Oosterwolde'nin imzayı atmasının ardında Alioski'yle yollar ayrılacak.

Yaz transfer döneminde Hollanda Eredivisie takımı Twente’den 3 milyon Euro’ya bonservisi alınan Oosterwolde, bu sezon 18 lig maçında forma giydi. 1.89 boyundaki Jayden Oosterwolde, Parma forması ile 19 maça çıktı, 1 gol kaydetti.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...