Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferini resmen açıkladı

Düzenleyen:
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferini resmen açıkladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Milli oyuncu, sarı-lacivertli kulübün Youtube kanalına önemli açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci, "Ali Koç Başkanımız buraya kadar geldi. Çok teşekkürler. Emre Ağabey'e teşekkürler. Babamın hayalini gerçekleştirdim. Çok mutluyum. İnşallah Fenerbahçe formasının hakkını vereceğim sahada. Ali Koç başkanımız, Göksel başkanımız, Emre abimiz. Çok teşekkür ederim. Mutluyum" şeklinde konuştu.

KAP'A BİLDİRMİŞTİ

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Medipol Başakşehir FK ile görüşmelere başlanmıştır."

FENERBAHÇE'DEN KAHVE PAYLAŞIMI

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferi için sosyal medyadan ateşi yaktı. Sarı-lacivertli kulüp, Twitter'dan kahve emojili bir paylaşım yaptı. bu paylaşım kısa süre içerisinde binlerce etkileşim aldı.

YÖNETİCİLER RESMİ EVRAKLAR İÇİN BAŞAKŞEHİR KULÜP BİNASINDA

Fenerbahçe'de yönetici Selahattin Baki, idari koordinatör Selçuk Şahin ve idari menajer yardımcısı Emir Yolaç da resmi evrak işleri için Başakşehir Kulübü'ne geldi.

FENERBAHÇE'NİN BAŞAKŞEHİR'E ÖDEYECEĞİ PARA VE TAKASLA GİDECEK OYUNCULAR BELLİ OLDU

Çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Başakşehir'e 7 milyon Euro para, Deniz Türüç ve Tolga Ciğerci'yi verecek. Öte yandan şampiyonluk bonusu olarak da 1 milyon Euro'luk rakam belirlendi.

EMRE BELÖZOĞLU DA GÖRÜŞTÜ

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun bu transferi bitirmek üzere akşam saatlerinde Başakşehir tesislerine geldiği ve görüşmelerde bulunduğu kaydedilmişti.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...