Fenerbahçe ile görüşüyoruz

Fenerbahçe ile görüşüyoruz

SPOR Haberleri

Golcü arayan F.Bahçe'nin Diego Rolan'da fiyat artırdığı belirtildi. Damiao'nun menajeri Prates ise, "Atalanta, Sporting ve F.Bahçe devrede. Cuma (bugün) karar çıkabilir" dedi

Transferde suskunluğunu sürdüren Fenerbahçe için yurt dışından iddialar gelmeye devam ediyor. Adı uzun süredir Galatasaray ile anılan Brezilyalı golcü Leandro Damiao'nun menajeri, yaptığı açıklamada aralarında Fenerbahçe'nin de yer aldığı 3 takım ile görüştüklerini söyledi. Globo gazetesine konuşan Vinicius Prates, "Damiao için Atalanta, Sporting Lizbon ve Fenerbahçe ile temaslarımız sürüyor. Cuma günü (bugün) bir karar çıkabilir" dedi. Prates, Damiao için en iddialı takımın Sporting Lizbon olduğunu çünkü başında Jorge Jesus gibi bir teknik direktörün yer aldığını vurguladı. 

Rolan için yeni teklif 
Öte yandan şampiyonluk yarışındaki rakibi Beşiktaş'ın 3 transfer yapmasının ardından transfer için düğmeye basan Fenerbahçe, Bordeaux'lu Diego Rolan için de yeniden harekete geçti. Yönetimin, menajerlerin araya girmesi nedeniyle çıkmaza giren 22 yaşındaki Uruguaylı forvet için daha önce önerdiği fiyatı artırarak Bordeaux'ya yeni teklif sunduğu ve yanıt beklediği belirtiliyor. Ligde bu sezon 2 gol atan Rolan, kadroya fazla giremediği için ayrılmaya sıcak bakıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...