Fenerbahçe hocayı ve yıldızları gönderiyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe hocayı ve yıldızları gönderiyor

SPOR Haberleri

Büyük hedeflerle kurulan kadro sezon sonunda dağıtılacak, takım anlaşma sağlanırsa Lucescu'ya teslim edilecek

Tarihin en pahalı kadrosu hayal kırıklığının ötesine geçemeyince yönetim yeniden yapılanma kararı aldı. Başta Teknik Direktör Vitor Pereira'yla yollarını ayıracak olan sarı-lacivertliler, Robin van Persie, Nani ve Diego'yu da elden çıkaracak. Sözleşmesi biten Alves, Meireles, Kadlec'le görüşme yapılmayacak. Kiralıklar Markovic, Ba ve Fabiano'da kulüplerine dönecek. Lejyonerlerden sadece Kjaer, Josef ve Fernandao kadroda tutulacak ve yeni bir yapılanmaya gidilecek. Kupa finalinden sonra Pereira'yla vedalaşacak olan sarı-lacivertlilerin takımın başına getirmek istediği isim Mircea Lucescu.
 Yıldırım Ukrayna yolcusu
Galatasaray ve Trabzon'un da transfer listesinde olan Mircea Lucescu ile temasa geçen Fenerbahçe Yönetimi, Rumen hocaya tam yetki içeren uzun vadeli ve dolgun ücretli bir teklif sundu. Luce'nin bu anlaşmaya yeşil ışık yaktığı öğrenilirken, Ali Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde detayları görüşmek üzere Ukrayna'ya gideceği öğrenildi. Bu arada yeni bir ülkede, yeni bir takımda sergilediği performansı başarılı bulan Pereira da Porto'yla flörtte. Portekizli daha önce 2 lig, 2 kupa şampiyonluğu yaşadığı eski takımına geri dönemeye sıcak bakıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...