Fenerbahçe Hırvat pivotun peşinde

Fenerbahçe Hırvat pivotun peşinde

SPOR Haberleri

Zeljko Obradovic'in gelmesiyle birlikte transfere yönelen Fenerbahçe Ülker'in, Malaga'nın Hırvat pivotu Luka Zoric ile ilgilendiği ifade edildi.

Baş antrenörlük görevine Zeljko Obradovic'i getiren ve transfer piyasasına bomba gibi giren Fenerbahçe Ülker ile ilgili bir iddia da Litvanya'dan geldi. İspanya ACB'nin güçlü takımlarından Unicaja Malaga'nın baş antrenörü Joan Plaza; "Bütçem neredeyse tamamen dolu ve harcayacak paramız yok. Kulüp anahtar oyunculardan birini kaybetmek zorunda kalacak" dedi. Plaza'nın bu sözlerinden sonra ayrılacak oyuncunun Hırvat pivot Luka Zoric olacağı üzerine söylentiler dolaşmaya başladı. Litvanyalılar ise Zoric'in Fenerbahçe Ülker'e yakın olduğu iddiasını ortaya attı. Malaga ile konratı devam eden Zoric için İspanyol kulübünün 1.5 milyon euro bonservis talep edeceği ve Obradovic ile yüksek hedefleri olan ve Sırp koçun raporuna göre hareket eden Fenerbahçe'nin bu ücreti nakit olarak vermeyi kabul edeceği ifade edildi. Cibona Zagreb, Union Olimpija ve Malaga gibi köklü takımlarda forma giyen 2.11 boyunda ve 110 kg olan 28 yaşındaki Hırvaat pivot Luka Zoric, THY Avrupa Ligi'nde bugüne kadar forma giydiği 46 maçta 10.7 sayı 4.9 ribaunt ortalamalarıyla oynadı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...