Fenerbahçe hazırlıklara Salı günü başlıyor

Fenerbahçe hazırlıklara Salı günü başlıyor

SPOR Haberleri

Süper Lig'de oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına millilerden yoksun olarak başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira oyuncularına 3 gün izin verdi.

Salı günü saat 14.00'te yeniden çalışmalara başlayacak olan sarı-lacivertli ekip, milli takımlarından dönecek arkadaşlarıyla birlikte Osmanlıspor karşılaşması için vites yükseltecek.
İsveç maçında ilk 11'de sahaya çıkan milli futbolcu Gökhan Gönül, kendi takımında bilerek oynamadığı haberlerine tepki gösterdi.

Gökhan Gönül: Beni Pereira oynatmadı
Gökhan Gönül'ün, Braga maçında forma giymemesine karşın, Milli Takım'ın İsveç karşılaşmasına 11'de çıkması, "Fenerbahçe'nin maçlarına çıkmak istemiyor" spekülasyonlarına neden olmuştu. Yıldız oyuncu İnstagram'dan yayınladığı mesajda bu haberlere isyan etti. Gönül, "Basında benimle alakalı bir şeyler ima edip problem varmış gibi çıkan haberlere itibar etmeyin. Sağlık durumum gayet iyi. UEFA ve lig maçında isteğim ile değil, hocamız hazır olmadığımı düşündüğü için şans vermedi" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...