Fenerbahçe, Giresun'da nefes almak istiyor: Seri yapmalıyız

Fenerbahçe, Giresun'da nefes almak istiyor: Seri yapmalıyız

SPOR Haberleri

Galibiyetler gelmese de oyun kalitesinin yükseldiğine inanan İsmail Kartal “Gelişimin görülebilmesi için üst üste kazanmamız gerek. Artık sonuç almalıyız” dedi

EMİN ULUÇ

Seri hoca değişikliklerine rağmen beklenen çıkışı yakalayamayan Fenerbahçe, Giresunspor’un gözüne kestirdi. Ligde iki haftadır kazanamayan, kupadan elenen sarı lacivertliler, Karadeniz’den 3 puanla ayrılıp 5 maçlık deplasman galibiyeti hasretini de noktalamak istiyor. Oyun ve fizik olarak gelişim gösterdiklerini düşünen teknik direktör İsmail Kartal “Bu gelişimin görülebilmesi için üst üste birkaç maç kazanmalıyız. Fenerbahçe’ye yakışan bir oyunla galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor” dedi.

YETER ARTIK

 Ateş hattındaki Giresunspor’un mücadele gücüne dikkat çeken İsmail Kartal, oyuncularına “Kazanmak için savaşmak zorundayız” derken son pas ve son vuruş konusunda daha dikkatli olmaları uyarısını yaptı. Crespo’nun cezalı, Novak, Gustavo, Ozan, İrfan Can ve Mesut’un sakat olduğu süreçte işlerinin kolay olmadığını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı “Her şeye rağmen bitiricilik konusunda doğru işler yapabilirsek 3 puan bizim olacaktır. Artık bu gidişe bir dur dememiz gerek” sözleriyle galibiyet istedi.

…VE ALTAY KADRODA

Fenerbahçe, Giresun deplasmanına altı önemli eksikle gitti ancak Altay Bayındır kadroda yer aldı. 30 Ekim’deki Konya maçında sakatlanan Altay, yaklaşık 3,5 ay sonra geri döndü. Tecrübeli kalecinin Giresun’da yedek soyunması bekleniyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...