Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürüyor

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. nbsp;
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman çabukluk çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, oyuncuların geniş alanda yaptıkları ve dönüşümlü olarak gerçekleştirdikleri taktiksel çalışmalarla tamamladı. Antrenmanda altyapıda görev alan 9 oyuncu da yer aldı.


EMRE İLE MERT TAKIMLA ÇALIŞTI
Bir süredir takımdan ayrı tedavi ve çalışmalarını sürdüren Emre Belözoğlu ile dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda sağ omzunda ağrıları nedeniyle tedbir amaçlı takımdan ayrı özel program dahilinde çalışan Mert Günok, takımdaki yerini aldı. Bu 2 oyuncu çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı.
Sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını 27 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00'de başlayacak çalışma basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...