Fenerbahçe - Gaziantepspor maçı muhtemel ilk 11'i

Fenerbahçe - Gaziantepspor maçı muhtemel ilk 11'i

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Spor Toto Lig'in 9. haftasının açılış maçında Gaziantepspor ile karşılaşacak. İşte muhtemel 11'ler.

Spor Toto Süper Lig'de Kadıköy'de Gaziantepspor'u konuk edecek lider Fenerbahçe, zirvede puan kaybı yaşamak istemiyor. Süper Lig'de 19 puanla zirve yarışını önde götüren sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda seyircisi önünde çıkacağı mücadelede 3 puanı hedefliyor.Kadıköy'deki son lig maçında 7. haftada Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, geçen hafta Kayseri Erciyesspor deplasmanında aldığı galibiyetin ardından, Gaziantepspor önünde de 3 puan arayacak. Fenerbahçe bu sezon ligde iç sahada çıktığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı.Mücadele bu akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Gaziantepspor karşılaşmasını hakem İlker Meral yönetecek. Topal ve Alves kadroda ama...F.Bahçe dünkü idmanla G.Antep hazırlıklarını bitirdi. Alves ve M.Topal takımla çalışırken, Emre antrenmanın ilk bölümünden sonra bireysel idman yaptı. Yanal'ın bugünkü maçta Alves ve M.Topal'ı 18 kişilik kadroya alacağı ancak risk etmeyerek yedek başlatacağı öğrenildi.
SAKATLARIN DURUMU
Fenerbahçe'de, Meireles, Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu, yaşadıkları sakatlıkların ardından bu akşamki maçta takımda olmayabilir.
Sakatlıkları nedeniyle Kayseri deplasmanında forma giyemeyen Meireles ve Gökhan Gönül, hafta içinde çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Kayseri Erciyesspor mücadelesinden sonra sol üst arka adalesinde sertleşme oluşan Emre de takımdan ayrı çalışmalar yaptı.
Sarı-lacivertlilerde ayrıca, kaleci Volkan Demirel'in de gribal enfeksiyon nedeniyle rahatsızlığı bulunuyor.
ALPER POTUK CEZA SINIRINDA
Fenerbahçe'de sarı kart ceza sınırında bulunan Alper Potuk, bu akşamki maçta da forma giyip bir kart daha görmesi durumunda 10. haftada Bursaspor deplasmanında cezalı duruma düşecek.
Sarı-lacivertli futbolcunun, ligde Torku Konyaspor, Eskişehirspor ve Trabzonspor maçlarında olmak üzere toplam 3 sarı kartı bulunuyor.
Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe - Gaziantepspor maçı muhtemel ilk 11'i

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...