Fenerbahçe - Galatasaray maçında deplasman yasağı var mı? FB - GS derbisinde taraftar alınacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe - Galatasaray maçında deplasman yasağı var mı? FB - GS derbisinde taraftar alınacak mı?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçında deplasman yasağı olup olmadığı merak ediliyor. Futbolseverlerin gündeminde yer alan derbi ile ilgili Fenerbahçe - Galatasaray maçında deplasman yasağı var mı? FB - GS taraftar alınacak mı? soruları aratılıyor.

Süper Lig'de oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçına kısa süre kala futbolseverle derbide deplasman yasağı var mı, yok mu araştırıyor. Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı devam ederken arama motorlarında Fenerbahçe - Galatasaray maçında deplasman yasağı var mı? FB - GS derbisi seyircili mi? soruları aratıldı.

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇINDA DEPLASMAN YASAĞI VAR MI?

24 Aralık Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşacak. Futbolseverler deplasman yasağı olup olmadığını merak ederken İstanbul Valiliği konu ile ilişkin açıklama yaptı. Valiliğin kararına göre derbide Galatasaray taraftarı yer alabilecek. 2079 deplasman takım seyircisi stadyuma alınacak.

İstanbul Valiliği'nin açıklaması şöyle oldu:

"İl Spor Güvenlik Kurulu, 24.12.2023 Pazar Günü saat 19.00’da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan Fenerbahçe – Galatasaray maçına 2079 deplasman takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir. Deplasman takım seyircisi, maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na toplu olarak giriş yapabilecektir."

Fenerbahçe - Galatasaray maçında deplasman yasağı var mı? FB - GS derbisinde taraftar alınacak mı?

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşılaşacağı derbi 24 Aralık Pazar günü oynanacak. Karşılaşma 19.00'da başlayacak.

FB - GS DERBİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Karşılaşma Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV ekranlarında yayınlanıyor. Fenerbahçe - Galatasaray derbisini izlemek isteyen futbolseverler Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV ekranlarında maçı canlı olarak takip edebilecek.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Salih22 Aralık 2023 11:04

Son zamanların en heyecanlı derbisi olacak iki takım da çok iyi

Emircan22 Aralık 2023 11:03

Olaysız bir derbi olur inşallah çünkü iki taraf içinde gerilim yüksek

Sonraki Haber Yükleniyor...