Fenerbahçe-Galatasaray derbisine seyirci alınacak mı? Fenerbahçe-Galatasaray maçı seyircili mi? Derbide deplasman yasağı var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe-Galatasaray derbisine seyirci alınacak mı? Fenerbahçe-Galatasaray maçı seyircili mi? Derbide deplasman yasağı var mı?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için heyecanlı bekleyiş sürerken futbolseverler Kadıköy’de oynanacak maça misafir takım taraftarları alınacak mı? sorusunun yanıtını merak ediyor. İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için seyirci açıklaması yaptı. Peki Fenerbahçe-Galatasaray maçı seyircili mi olacak? Detaylar

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanacak dev derbiye kısa süre kala futbolseverler ve takım taraftarları için heyecan dorukta. Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda Galatasaray’ı konuk edecek.  Fenerbahçe-Galatasaray maçı 24 Aralık Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. İki takım arasındaki karşılaşma için geri sayım yapılırken maçın seyircili mi oynanacağı ve misafir takımın taraftarlarının alınıp alınmayacağı merak konusu olmuştu. Derbide İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından deplasman tribünü kararı geldi. Peki Fenerbahçe-Galatasaray maçına konuk takımın taraftarları alınacak mı? İşte yanıtı

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİNDE DEPLASMAN YASAĞI VAR MI?

İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sarı-kırmızılı taraftarların da alınacağını açıkladı.Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine 2 bin 79 sarı-kırmızılı taraftarın yer alabileceği açıklandı.

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİNE SEYİRCİ ALINACAK MI?

İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, 24 Aralık Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sarı-kırmızılı taraftarların da alınacağını duyurdu.

"İl Spor Güvenlik Kurulu, 24.12.2023 Pazar Günü saat 19.00'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçına 2079 deplasman takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir. Deplasman takım seyircisi, maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na toplu olarak giriş yapabilecektir."

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...