Fenerbahçe fırsat peşinde! 6 numara için acele etmiyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Fenerbahçe fırsat peşinde! 6 numara için acele etmiyor

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

UEFA’ya listeler gitti, İsmail Kartal’ın istediği orta saha transferi Konferans Ligi için es geçildi. Yönetim 15 Eylül’e kadar ucuz ancak kaliteli isim için pusuya yattı

Fenerbahçe’deki transfer hareketliliği altı numara dışında bitti. Yönetim İsmail Kartal’ın istediği orta saha için Salih Özcan, Jorginho, Ndidi ve Florentino Luis için girişimlerde bulundu ancak istenen şartlar oluşmayınca frene bastı. Kartal da elindeki kadronun Konferans Ligi için yeterli olduğunu ancak uzun lig maratonu için bir transferin gerekli olduğunu bildirdi. Başkan Ali Koç, arka arkaya yapılan yıldız transferleri sonrası “Önümüze bir fırsat çıkarsa değerlendireceğiz” demişti. Sarı lacivertliler o ‘fırsat’ için pusuya yattı.

PERES 'DONABİLİR'

Sarı lacivertliler 15 Eylül’de sona erecek transfer döneminin sonuna kadar bekleme kararı aldı. Kaliteli ve ucuz bir oyuncu düşerse Kartal’ın isteği yerine getirilecek. Altı numara transferi şimdilik rafa kaldırıldığı için yönetim istenmeyen adam hâline gelen Crespo’nun sözleşmesini uzatma kararı aldı. Bu arada Fenerbahçe’nin kadrosunda 15 yabancı oyuncusu var, altı numara da alınırsa bu rakam 16’ya çıkacak ve Kanarya en az iki oyuncusuyla yollarını ayıracak. Sakatlığı olan Lincoln Henrique’nin yanı sıra doktorların ameliyat önerdiği Luan Peres’in de sözleşmesinin dondurulması gündemde. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...