Fenerbahçe Erciyesspor (Fark iyice açıldı, işte kalan maçlar)

Fenerbahçe Erciyesspor (Fark iyice açıldı, işte kalan maçlar)

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Erciyesspor maçı ile ligdeki puan farkını iyice açtı. İşte Fenerbahçe Erciyesspor maçı sonrası ligde kalan diğer maçlar.

Süper Toto Süper Lig 25. haftasında Kayseri Erciyesspor'u mağlup eden Fenerbahçe, zirve yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada farkı yine açmayı başardı. Spor Toto Süper Lig 25. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor'u mağlup eden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada kritik bir galibiyet alarak rakipleri ile arasındaki puan farkını yeniden açmayı başardı.

Ligin ikinci yarısında üst üste puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe'nin, Galatasaray ve Beşiktaş ile arasındaki puan farkı erimişti. Ancak Beşiktaş ve Galatasaray'ın son haftalarda üst üste yaşadığı puan kayıpları, sarı lacivertli ekibin yeniden en yakında rakibine olan puan farkını 8'e çıkarmasına neden oldu.

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile 2-2, Galatasaray'ın ise Karabükspor'la golsüz berabere kaldığı haftanın ardından Kayseri Erciyesspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, puanını 54 yaptı. Sarı lacivertli ekibin Trabzonspor maçından kalan 3 puanı da eklendiğinde toplam puanı 57 olacak.

Galatasaray'ın 25. hafta itibariyle 49, Beşiktaş'ın ise 47 puanı bulunmaktadır.

İşte ligde kalan maçlar;

FENERBAHÇEGALATASARAYBEŞİKTAŞ
G.Antep (D)KayseriAkhisar
BursasporKonya (D)Karabük (D)
G.Saray (D)F.BahçeKayserispor
AntalyaSivas (D)Konya (D)
Beşiktaş (D)KasımpaşaFenerbahçe
Ç. RizeElazığ (D)Sivas (D)
Akhisar (D)G.BirliğiKasımpaşa
KarabükTrabzon (D)Elazığ (D)
Kayseri (D)K. ErciyesG.Birliği


SPORX
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...