Fenerbahçe, Emenike için geri sayımda

Fenerbahçe, Emenike için geri sayımda

SPOR Haberleri

F.Bahçe Emenike için de geri sayımda. Transferde tek problem ödeme planı. Ruslar peşin para istiyor, sarı-lacivertliler ise taksitlendirmeye çalışıyor.

11 MİLYON EURO
Alper Potuk'u son dakika hamlesiyle G.Saray'ın elinden kaparak transfere fırtına gibi giren F.Bahçe Emenike için de geri sayımda. Nijeryalı golcü ile her konuda anlaşan sarı-lacivertliler uzun süren görüşmelerin ardından Spartak Moskova ile de fiyat konusunda uzlaşma sağladı. Kapıyı 14 milyon euro'dan açan Rus ekibi kıran kırana bir pazarlığın ardından 11 milyon euroya ikna oldu. Şu anda tek problem ödeme şartları konusunda. Spartak parayı peşin istiyor, F.Bahçe ise taksitlendirmek için bastırıyor. Sarı-lacivertlilerin en kötü iki taksit için direndiği, ancak bu yönde çok da ısrarcı olmayacağı ve Emenike transferini hafta içinde resmen sonlandıraağı belirtiliyor.
TRANSFER ZİRVESİ
Bu arada Londra'da okuyan kızını ziyaret eden, Wembley'deki Şampiyonlar Ligi finalini de seyreden Aykut Kocaman yurda döndü. Kısa bir molanın ardından transfer çalışmaları için tekrar kolları sıvayan Kocaman, bugün Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya gelerek son gelişmeler konusunda fikir alışverişinde bulunacak. Alper'in ardından Emenike transferine de bitti gözüyle bakan Kocaman ameliyat olan Gökhan'ın boşluğunun bir an önce doldurulmasını istiyor. Eskişehir'den Veysel ve Bursa'dan Şener bu mevkii için Aykut Hocanın favorileri. Kocaman'ın bu bölgeye yapılacak takviyenin ardından stoper ve sol kanada da oyuncu alınması yönündeki talebi biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...