Fenerbahçe, Elazığspor maçına hazırlanıyor

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe, Elazığspor maçına hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, Elazığspor ile Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, dün akşam oynanan Kasımpaşa maçının on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla idmanı tamamlarken, diğer oyuncular sahada çeşitli parkurlardan yüksek tempoda dayanıklılık çalışması yaptı. Sarı-lacivertli futbolculardan Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım ve Salih Uçan salonda yaptıkları kuvvet çalışmalarıyla antrenmanı tamamlarken, sakatlıkları devam eden Emre Belözoğlu ve Joseph Yobo ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği çift antrenmanla devam edecek.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...