Fenerbahçe Edin Dzeko'nun maliyetini açıkladı; Boşnak golcüye yıllık 4.2 milyon euro!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe Edin Dzeko'nun maliyetini açıkladı; Boşnak golcüye yıllık 4.2 milyon euro!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Edin Dzeko'nun maliyetini KAP'a bildirdi. Fenerbahçe, yıllık 4,2 Milyon euro karşılığında Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Geride kalan sezonda İtalyan devi İnter formasıyla 52 resmi maça çıkan Bosna Hersekli yıldız, 14 gol ve 5 asist katkısında bulundu.

Sabah saatlerinde sağlık kontrolü için İstanbul'a gelen ve transferi KAP'a bildirilen Edin Dzeko resmen Fenerbahçeli oldu. Sarı-Lacivertli kulüp yeni transferinin maliyetini de KAP'a bildirdi.

Sarı-Lacivertliler yıllık 4,2 Milyon euro karşılığında Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

ÇAY İÇTİ, ŞARKI SÖYLEDİ

Fenerbahçe'nin merakla beklenen Edin Dzeko videosunda ince belli bardaktan çay içen Boşnak golcü Hande Yener şarkısı söyledi. 37 yaşındaki santrfor, "Merhaba Fenerbahçe ailesi. Burada olduğum için çok mutluyum. Hepinizi görmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1671920012573962240

Bu sezon İtalyan devinde 52 resmi maça çıkan Bosna Hersekli yıldız, 14 gol ve 5 asist katkısında bulundu.

KAP AÇIKLAMASI

Fenerbahçe, Bosna Hersekli golcü Edin Dzeko'yla 2 yıllık anlaşmaya varıldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderdiği açıklamada, "Profesyonel futbolcu Edin Dzeko ile transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya 2023-2024 ve 2024-2025 sezonları için sezonluk 4.200.000 avro ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Edin Dzeko'nun maliyetini açıkladı; Boşnak golcüye yıllık 4.2 milyon euro!

EDİN DZEKO: DOĞRU TAKIMDAYIM

Kendisini sarı-lacivertli renklere bağladıktan sonra Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Dzeko, transfer konusunda doğru bir karar verdiğini belirterek "Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmaktan dolayı memnun olduğunu da ifade eden Bosna Hersekli golcü, sözlerini şöyle tamamladı:

“Muhteşem Fenerbahçe ailesinin bir parçası olduğum için mutlu ve gururluyum. Taraftarlarımıza şunu söylemem gerekiyor, oynayacağımız her maçta ve yapacağımız her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Fenerbahçe Edin Dzeko'nun maliyetini açıkladı; Boşnak golcüye yıllık 4.2 milyon euro!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...