Fenerbahçe Diego Costa sürprizi! Yıldız oyuncunun kararı bekleniyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe Diego Costa sürprizi! Yıldız oyuncunun kararı bekleniyor

SPOR Haberleri

UEFA Konferans Ligi için güncel oyuncu listesini bugün teslim etmesi gereken Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gol hattındaki sorunu çözmek isteyen Sarı-lacivertli ekip, 33 yaşındaki yıldız golcü Diego Costa’ya teklifte bulundu. İspanyol yıldız yönetimden düşünmek için süre istedi.

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, gol hattındaki problemler için harekete geçti. UEFA Konferans Ligi için resmi oyuncu listesini bugün teslim etmesi gereken Sarı-lacivertliler, 33 yaşındaki Diego Costa’yı kadrosuna katmak istiyor. 

KARARI BEKLENİYOR 

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Fenerbahçe boşta kalan dünya yıldızı Diego Costa’ya teklifte bulundu. Antalyaspor’un teklifini reddeden 33 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'den düşünmek için süre istedi. Diego Costa'nın bugün kararını vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe Diego Costa sürprizi! Yıldız oyuncunun kararı bekleniyorBugün kararını verecek.

2 MİLYON EURO TEKLİFTE BULUNULDU 

Getafe'nin de peşinde olduğu 33 yaşındaki oyuncu için 2 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...