Fenerbahçe Cardozo ile anlaştı, Sefa Yılmaz tamam gibi

Fenerbahçe Cardozo ile anlaştı, Sefa Yılmaz tamam gibi

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler, takımdan ayrılmayı kafasına koyan Paraguaylı Oscar Cardozo'yu ikna etti, Benfica ile kıran kırana pazarlık başladı.

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde F.Bahçe'yi yıkan Oscar Cardozo, Kadıköy'e biraz daha yaklaştı. Sarı-lacivertlilerin listesindeki ilk isim olan Paraguaylı golcünün Teknik Direktör Jorge Jesus ile yaşadığı tartışma, bu transfer için büyük avantaj oldu. İtalyan ve İngiliz kulüplerinden teklif almasına rağmen yönetici Ömer Temelli ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya tarafından F.Bahçe'nin ilettiği teklif tecrübeli golcünün çabuk karar vermesini sağladı. Cardozo, Benfica'dan aldığının neredeyse iki katı yıllık ücret sunan F.Bahçe'yle prensip anlaşması sağladı. Transfer artık kulüplerin anlaşmasına kaldı.
SOW GÖNÜLLERE SU SERPTİ
Cardozo'nun menajeri Pedro Alves ise F.Bahçe'den teklif aldıklarını doğrularken son son kararın Benfica Yönetimi'nde olduğunu söyledi. Bu arada FBTV'nin Paraguaylı için tanıtım klipleri hazırladığı, transferin hafta içinde açıklanacağı öğrenildi. Golcü konusundaki bir diğer gelişme ise Sow konusunda yaşandı. Senegalli yıldıza İngiltere'den gelen teklifler üzerine devreye giren yönetim, Sow'a kararını sordu. "Ben burada mutlu ve huzurluyum. Sizin beni göndermek gibi bir niyetiniz yoksa benim ayrılmak gibi bir düşüncem hiç yok" cevabını alan yönetim iyice rahatladı. nbsp; nbsp; nbsp;
Sefa Yılmaz tamam gibi
F.Bahçe, Beşiktaş'ın da uzun süredir peşinden koştuğu Sefa Yılmaz'ı bitirmek üzere. Prensipte anlaşan iki kulüp detayları görüşüyor. Ödeme planında pürüz çıkmazsa Sefa önümüzdeki hafta Fener'e imza atacak.
ABDULLAH KİĞILI:
İnce eleyip sık dokuyoruz
F.Bahçe camiası yönetimden yeni teknik direktörü açıklamasını beklerken Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Kiğılı, "Adaylarla görüşmelere devam ediyoruz. Camiamız sabırlı olsun, ince eleyip sık dokuyoruz. En iyi teknik direktörü takımın başına getireceğiz. Açıklamayı önümüzdeki hafta yaparız" dedi. Ersun Yanal, Mustafa Denizli, Löw, Capello, Van Gaal, Lucescu, Magath ve Van Marjvik'le görüşen sarı-lacivertli yönetimin son olarak, Premier Lig'de Swansea ile başarılı bir sezon geçiren Danimarkalı Michael Laudrup'la temasa geçtiği öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...