Fenerbahçe Bursaspor maçı özet ve golleri / Fener Bursa özeti

Fenerbahçe Bursaspor maçı özet ve golleri / Fener Bursa özeti

SPOR Haberleri

Fener Bursa maçı özeti burada. Fenerbahçe Bursaspor maç özeti, golleri, sonucu ve skoru için tıklayınız. FB Bursa geniş özet ve golleri izle lig Tv'de.

Fenerbahçe Bursa maçı Saat 20:00'de başlayacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Bursa canlı yayını bu sayda olacak. nbsp; Fenerbahçe Bursaspor özeti burada olacak. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe, en yakın takipçileri Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Bursaspor'u yenerek biraz daha rahatlamak istiyor. Fener Bursa özet ve golleri burada olacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Onun yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Saat 20:00'de başlayacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak olan mücadeleyi bu sayfadan canlı olarak takip edebilirsiniz.. Maçın canlı yayını sonrası FB Bursa özet ve golleri, geniş özeti golleri videosu için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz...
MAÇIN GENİŞ ÖZET VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...
Fenerbahçe Bursaspor - CANLI (FB Bursa maçı)


Süper Lig'de puan farkı rekorunu kırarak şampiyon olmayı hedefleyen sarı-lacivertlilerde golcülerin eski formunu yakalamasıyla yüzü gülmeye başlayan Teknik Direktör Ersun Yanal oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Bursa galibiyeti hem puan farkı hem de psikolojik üstünlük olarak yarı yarıya şampiyonluk anlamına gelir. Bu fırsatı kaçırmamalıyız" dedi. Hoca değiştiren Bursa'nın Kadıköy'de kazanarak sükse yapmak isteyeceğini ifade eden Yanal, "Buna izin veremeyiz. Sezon başında olduğu gibi sezon sonuna kadar da aynı şekilde her maça final havasına çıkmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı. Uzun süre sessiz kaldıktan sonra son 3 haftada attıkları gollerle takımı sırtlamaya başlayan golcüler Emenike, Sow ve Kuyt da Bursa karşında kazanacaklarına dair söz verdi. Emenike, "Taraftarımıza galibiyet hediye edeceğiz" dedi.

MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün (Egemen), Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Alper Potuk, Sow, Emenike
BURSASPOR:
Frey, İbrahim, Taiwo, Civelli, Şener, Ferhat, Basser, Şamil, Belluschi, Sestak, Volkan

SAAT: 20.00
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV

BEŞ FUTBOLCU SINIRDA!

Sarı-lacivertli ekipte Galatasaray derbisi öncesi 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında. Ligde üçer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal, Emenike ve Gökhan Gönül, Bursaspor maçında birer kart daha görmeleri durumunda 28. haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.

KADIKÖY BÜYÜSÜ

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de sahasında oynadığı 13 maçta 11 galibiyet 2 beraberlik aldı ve hiç yenilmedi. Fenerbahçe böylece bu sezon sahasında lig maçı kaybetmeyen tek takım oldu. Bu sezon 13 iç saha maçında 11 galibiyet 2 beraberlik alan Fenerbahçe, geçen sezonda da sahasında oynadığı son 6 maçı galip bitirmişti. Böylece Şükrü Saracoğlu stadında Fenerbahçe son 19 maçında yenilgi almadı. Süper Lig'de son 19 iç saha maçında 53 puan alan Fenerbahçe, en son 03.02.2013 tarihinde Sivasspor'a 2-1'lik skorla kaybetmişti.

BURSA'DA DEPLASMAN FOBİSİ

Bursaspor Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 6 maçı galip bitiremedi. Son 6 deplasman maçında 2 beraberlik 4 yenilgi alan Bursaspor ayrıca son 4 dış saha maçını mağlup bitirdi. Bursaspor en son 29.11.2013 tarihinde Elazığspor'u deplasmanda 2-1 yenmişti.

BU DÖRTLÜ BİR BAŞKA!

Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe'nin 4 hücum oyuncusu toplamda 38 gole imza attı. Emenike 12 gol, Sow 10 gol, Kuyt 9 gol ve Webo 7 gol atarken dörtlü Süper Lig'de Fenerbahçe'nin bu sezon attığı gollerin %67'sini kaydetti.

Bursaspor'da hırs var

Süper Lig'de bugün deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor'da Teknik Direktör İrfan Buz ve oyuncular galibiyete kilitlendi. Dün son idmanını Özlüce Tesisleri'nde yapan yeşil-beyazlı takımda futbolcular hırsıyla dikkat çekti. Sakatlığı süren Serdar Aziz, kırmızı kart cezalısı Sercan Yıldırım kadroda yok. Fernandao ve Caja yabancı kontenjanı sebebiyle 20 kişilik kafilede yer almadı.

Lider, Kadıköy'de kaybetmiyor

En yakın takipçileri Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan yitirdiği haftada eline önemli bir fırsat daha geçiren sarı-lacivertli takım, seyircisi önünde çıkacağı karşılaşmada 3 puanı hedefliyor. nbsp; Bu sezon Kadıköy'deki 13 lig maçının 11'ini kazanıp rakiplerine galibiyet şansı tanımayan "Sarı Kanaryalar", 13. haftadaki Beşiktaş beraberliğinin ardında iç sahada çıktığı 6 maçı da üçer puanla geçti. nbsp; Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Emre Belözoğlu ve Cristian yok

Sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Cristian yarınki mücadelede forma giyemeyecek. nbsp;Belindeki ağrılar nedeniyle geçen hafta Gaziantepspor maçında forma giyemeyen kaleci Volkan Demirel'in Bursaspor karşısında 11'deki yerini alması bekleniyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın yarınki maçta sahaya süreceği olası 11 şöyle: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün (Egemen Korkmaz), Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Alper Potuk, Sow, Emenike.

Derbi öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında

Sarı-lacivertli ekipte Galatasaray derbisi öncesi 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında. nbsp;Ligde üçer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal, Emenike ve Gökhan Gönül, Bursaspor maçında birer kart daha görmeleri durumunda 28. haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.

90. randevu

Fenerbahçe ile Bursaspor, ligde yarın 90. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı takımın, o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi'ne yükseldiği 1967-68 sezonundan itibaren karşılaşan Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki rekabette sarı-lacivertli ekibin galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. nbsp; İki takım arasında şimdiye dek yapılan 89 maçtan 45'ini Fenerbahçe, 13'ünü Bursaspor kazandı, 31 maç berabere sonuçlandı. "Sarı Kanaryalar"ın ligde attığı 140 gole, "Timsahlar" 72 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Bursa'da yapılan maçı Fenerbahçe 3-2 kazandı.

Fenerbahçe 7 maçtır yenilmiyor

Fenerbahçe, 2009-2010 sezonun ikinci yarısında Kadıköy'de 3-2 yenildiği maçın ardından rakibiyle ligde yaptığı son 7 karşılaşmayı da kaybetmedi. Ligdeki rekabette oynanan son 7 maçtan 4'ünü Fenerbahçe kazandı, 3'ü berabere sonuçlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...