Fenerbahçe, Brose Baskets Bamberg'i konuk ediyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Brose Baskets Bamberg'i konuk ediyor

SPOR Haberleri

Euroleague'deki temsilcimiz Fenerbahçe, yeni sezonun ilk maçında Alman ekibi Brose Bamberg'i konuk edecek. Ülker Sports Arena'da oynanacak karşılaşma, saat 20:30'dan itibaren Lig TV2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

THY Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden 4 ekipten biri olan Fenerbahçe, normal sezonun ilk maçında Alman takımı Brose Bamberg ile kozlarını paylaşacak. Euroleague'deki kritik mücadeleye Ataşehir'de bulunan Ülker Sports Arena ev sahipliği yapacak. 14 Ekim Cuma günü oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşma Lig TV2'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Kupayla başladılar

Anadolu Efes ile Ankara'da 32. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanmak için karşılaşan Obradovic komutasındaki Fenerbahçe, Lacivert-Beyazlı rakibini 77-69'luk skorla yenip sezona kupayla başlangıç yaptı.

Fener, ligde Uşak'a kaybetti

Spor Toto Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Muratbey Uşak Sportif deplasmanına çıkan Fenerbahçe, son dakikaları kıran kırana bir çekişmeye sahne olan mücadelede rakibine 71-70'lik skorla mağlup oldu.

Sarı-Lacivertli basketbolcuların istatistikleri şu şekilde:

Bogdan Bogdanovic 18 sayı-6 ribaunt
Ekpe Udoh 9 sayı-8 ribaunt-4 asist
Bobby Dixon 8 sayı-4 asist
Luigi Datome 6 sayı-6 ribaunt
Jan Vesely 12 sayı-6 ribaunt
James Nunnally 6 sayı-3 asist
Kostas Sloukas 11 sayı-7 asist-3 ribaunt

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...