Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Teklif yapıldı

Düzenleyen:
Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Teklif yapıldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, daha önce de sık sık gündemine gelen yıldız orta saha Hatem Ben Arfa'ya 2022'ye kadar sürecek bir sözleşme önerdi.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Son olarak Huddersfield'ten Zanka'yı kadrosuna katan ve Adil Rami'yi de İstanbul'a getiren sarı-lacivertliler Luiz Gustavo transferinde de sona yaklaştı. Brezilyalı oyuncu haricinde de kadrosuna takviye yapmak isteyen Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

La Gazzetta dello Sport muhabiri Nicolo Schira'nın haberine göre, sarı-lacivertli ekip bonservisi elinde olan Hatem Ben Arfa'ya yıllık 2.5 milyon euro + bonuslardan oluşan 3 yıllık bir sözleşme teklif etti.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli daha önce Ben Arfa hakkında, "14 yaşından bu yana tanıyorum ve çok iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum. Ancak biz ocak ayında Empoli'den çok iyi bir 10 numara olan Michael Zacj'ı transfer ettik ve performansından memnunuz." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Teklif yapıldı
Geçtiğimiz sezon Fransa'da Stade Rennais takımda oynayan 32 yaşındaki orta saha 41 karşılaşmada 9 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...