Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea Saracoğlu'nda

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea Saracoğlu'nda

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Chelsea'nin katılacağı özel bir turnuva düzenlenecek.

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, 8 Ağustos'ta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Chelsea ve Fenerbahçe ile hazırlık maçları yapacaklarını açıkladı. Önder Özen, turnuvaya Kuveyt Milli Takımı'nın katılma ihtimali olduğunu da söyledi. Maçların 60'ar dakikadan oynanacağını söyleyen Özen, bu özel turnuvayla ilgili detayların teknik adamlar tarafından ilerleyen günlerde belirleneceğini belirtti.
Transferle ilgili bilgi de veren Önder Özen, "Stoper, ofansif orta saha, hücumun sağ tarafı ve santrfora takviye yapacağız." dedi.
Özen, Ramon Motta'nın transfer sürecinin uzun sürdüğünü ancak 1,4 milyon euro kar ederek Brezilyalı futbolcunun bonservisini aldıklarını söyledi ve şöyle konuştu: "Ramon Motta geçen sezon bizde kiralık olarak forma giydi. Motta'nın sözleşmesinde 2,5 milyon euroya bonservisini alabileceğimize dair bir opsiyon maddesi vardı. İstesek opsiyon süreci dolmadan Motta'yı alabilirdik ancak biz süreç uzasa da fiyatını indirmeyi tercih ettik. Sonuç olarak Motta'nın bonservis bedelini 2,5 milyon eurodan 1,1 milyon euroya indirerek aldık."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...