Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde son durum (3 Kasım 2013)

Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde son durum (3 Kasım 2013)

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Spor Kulübü, Olağanüstü genel kurul ile 2015'e kadar kulübü yönetecek başkanı belirliyor. Seçimlerde son durum ve detaylar.

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanını seçiyor. Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yapılan, 10.00'dan itibaren başlanan oy vermelemleri 17.00'de son bulacak. Genel kurul, olağanüstü gündemle toplandığı için seçilecek başkan, görevini 2015'e kadar sürdürecek ve o tarihte bir kez daha başkanlık seçimi yapılacak. Yıldırım'ın yönetim listesinde, geçmiş dönemden Talat Yılmaz, Semih Özsoy, Hüseyin Ersan Topbaş, Yasemin Merçil ve Ahmet Ketenci ile daha önce görevlerinden ayrılan Ali Yıldırım'ın yerine, Mahmut Uslu, Ahmet Özokur, Erhan Türkoğlu, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan ve Selim Sapan yer adı.Aziz Yıldırım, seçim sabahı listesini açıkladı. İşte asil üyeler; Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Ahmet Özokur, İlhan Ekşioğlu, Ender Alkaya, Tahir Perek, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Aytöre, Şekir Mosturoğlu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu
Yıldırım'ın yedek üyeleri ise; Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Selim Kosif, Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan
İŞTE MEHMET ALİ AYDINLAR'IN LİSTESİ
Aydınlar'ın yönetiminde ise şu isimler bulunuyor; Hamdi Akın, Nezih Barut, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Selim Koray, Recep Tanrıverdi, Nuri Tuna, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Tankut Turnaoğlu, Dursun Ekşioğlu, Faik İçmeli, Engin Keçeli, Metin Şen, Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Prof. Dr. Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda.
Diğer aday Yamen Uzun ise listesini saat 10.00'a kadar listesini getiremediği için adaylıktan çekildiği açıklandı. nbsp;
İKİ ADAY DA SALONA GELDİ
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yeni dönemdeki başkanlık koltuğuna talip olan Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar, salona 10.30 sularında geldi. Aziz Yıldırım daha önce salona gelirken, yanında Nihat Özbağı ve eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ile birlikte olduğu görüldü. Aziz Yıldırım, oy verme işlemini öğleden sonra yapacağını söyleyip salonun her yerinde kongre üyeleriyle ayak üstü kısa kısa sohbet etti. Mehmet Ali Aydınlar ise oy verme işleminin ardından salonda dolaşmaya başladı.. Aydınlar, salonda basın mensuplarına; "Kongre Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" dedi. Eski yöneticilerden Nihat Özdemir ve Ali Şen gibi isimler de oyunu ilk kullanan üyelerden oldu.
YAMEN UZUN YENİDEN ADAY!
Başkan adaylarından Yamen Uzun, yönetim kurulu aday listesini ve başkanlık oy pusulasını Divan Başkanlığı'na zamanında sunamadı. Bunun üzerine adaylığı düşürüldü. Yamen Uzun, yönetim listesi olmadan başkanlık adaylığına devam ediyor.
TOMALAR, İTFAİYELER, AMBULANSLAR
Fenerbahçe kongresinde oy kullanımı devam ediyor. 13.416 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu Fenerbahçe olağanüstü genel kuruluna katılımın oldukça yüksek olduğu gözlendi. Dün olduğu gibi bugün de üst düzey güvenlik önlemler alındı. TOMAlar, İtfaiyeler ve Ambulanslar hazır bekletiliyor. Eski yöneticilerden Cihan Kamer ve Şadan Kalkavan oylarını kullandılar. Başkan Aziz Yıldırım'ın da oy kullanmak için salona gelen delegelerle teker tek tokalaşıyor.
YAMEN UZUN YİNE ÇEKİLDİ
Fenerbahçe Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan adayı olan Yamen Uzun, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'e başvurarak adaylıktan çekildiğini açıkladı. nbsp;
AYDINLAR GİRİŞTE KARŞILADI
Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi, Ülker Sports Arena'nın girişinde kongre üyelerini karşıladı.
Salonda oyunu kullandıktan sonra girişteki yürüyen merdivenlerin önüne giden Aydınlar, ekibiyle üyeleri karşılayıp, sohbet etti.
Salonun içinde de tribünlerin önünde başkan Aziz Yıldırım üyeleri karşılamaya devam ederken, yönetim kurulu listesindeki isimlerden Mahmut Uslu ve Nihat Özbağı da başkanın yan tarafında salona gelen üyeleri karşıladı.
ALİ KOÇ: "CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN"
Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Ali Koç, öğleden sonra salona gelerek oyunu kullandı.
Kongrede büyük ilgi gören Koç, üyelerle fotoğraf çektirip, sohbet etti. Koç, yaptığı açıklamada, "Güzel bir kongre oluyor. Kim kazanırsa kazansın camiamız için hayırlı uğurlu olsun" dedi.
AZİZ YILDIRIM DA KULLANDI
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve yeni dönemde de başkan adayı olan Aziz Yıldırım da 15.20 itibariyle eşi Gonca Hanım ile birlikte sandığa gelerek oy verdi. nbsp;
MOSTUROĞLU: "F.BAHÇE'NİN EMRİNDEYİZ"
Yeniden Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alan yönetici Şekip Mosturoğlu; "Gerçekten yoruldum, ama başkan uygun görmüş, bu yönetimde de olmamızı istemiş. Fenerbahçe'nin emrindeyiz"
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...