Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Mor için Karagümrük'ün kapısını çaldı

Düzenleyen:
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Mor için Karagümrük'ün kapısını çaldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Volkan Demirel'in kefil olduğu Emre Mor için ilk hamleyi yaptı. Başkan Ali Koç ile Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, transfer zirvesi gerçekleştirdi. Emre Mor'u istediklerini söyleyen Koç'un, bu transferi takas artı para formülüyle bitirmeyi planladığı öğrenildi.

Volkan Demirel'in kefil olmasıyla harekete geçen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, transfer zirvesi gerçekleştirdi.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, önceki gün Kadın Futbol Süper Ligi yarı final maçında Karagümrük'ün evinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçı Vefa Stadı'nda izleyen başkan Ali Koç, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile bir araya geldi. İkilinin gündemi ise Emre Mor'du.

OZAN TUFAN ARTI BİR MİKTAR PARA

Genç oyuncuyu istediklerini söyleyen Başkan Koç'un, bu transferi takas artı para formülüyle bitirmeyi planladığı öğrenildi. Genç futbolcu için 5-6 milyon Euro civarında bonservis beklentisi olan Başkan Hurma'nın görüşmede kapıyı açık bıraktığı ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin bu transfer için gözden çıkardığı oyuncu ise kadro dışı bırakılan Ozan Tufan.

Kariyeri baş aşağı giden yıldız futbolcu teknik direktör Volkan Demirel'le futbola döndü. Yetenekli futbolcuya Fatih Terim tarafından Galatasaray'da şans verilmiş ancak fayda etmemişti. Bu sezon 5 gol ve 3 asistle 8 gollük skor katkısı veren Emre Mor'un opsiyonunu kullanarak takımına katmaya karar veren Fatih Karagümrük'e, Fenerbahçe sürpriz bir teklifle geldi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...