Fenerbahçe, Antalyaspor maçına hazırlanıyor

Fenerbahçe, Antalyaspor maçına hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 24 Kasım Pazar günü Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, futbolcuların, koşu ve ısınmanın ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi. Daha sonra 3'erli takımlara ayrılan futbolcuların, dar alanda dönüşümlü olarak çift kale maç oynadıkları kaydedildi. Antrenmanda, milli takımlarda olan Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal, Salih Uçan, Sow, Emenike, Alves, Webo ve Meireles'in yer almadığı, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Kuyt ve Alper Potuk'un ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştıkları belirtildi. Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarın başına kapalı yapacağı çift antrenmanla devam edecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...