Fenerbahçe 6'da 6 yaptı

Fenerbahçe 6'da 6 yaptı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, B Grubu'ndaki 6. hafta maçında Çek Cumhuriyeti temsilcisi BK IMOS Brno ile karşılaştı.

Sports Hall Rosnicka'da oynanan maçta Çek ekibini 60-68 mağlup eden Fenerbahçe, 6'da 6 yaptı ve grubunda 12 puanla zirvedeki yerini korudu. nbsp;Fenerbahçede; A. McCoughtry 14, C. Pondexter 13, A. Verameyenka ise 11 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan oyuncular oldu. Karşılıklı basketler başlayan maçın ilk dakikalarında itibaren oyunun kontrolünü eline alan ve skor üstünlüğünde öne geçen Fenerbahçe, çeyreği 24-19 önde tamamladı. Takımda Pondexter 9 sayıyla çeyreğin en skorer ismi oldu. nbsp;İkinci periyodun ilk sayıları ev sahibi takımdan geldi. Çeyreğin ilk dakikalarında Angel ile sayılar bulan sarı-lacivertliler karşısında, Çek ekibi 32-29 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Fenerbahçe, soyunma odasına 35-38 önde giden taraf oldu.. Üçüncü periyotta oyunun kontrolünü tekrardan eline alan ve rakibine kolay şansı tanımayan Fenerbahçe, potasında 8 sayı görürken, rakip potaya 16 sayı gönderdi ve son çeyreğe 11 sayı farkla 43-54 önde gitti. Maçın son periyodunda ise aradaki sayı farkının kapanmasına izin vermeyen Fenerbahçe, maçtan 60-68 galip ayrıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...