Fenerbahçe 3 hazırlık maçında da Marsilya'ya yenildi

Düzenleyen:
Fenerbahçe 3 hazırlık maçında da Marsilya'ya yenildi

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman’ın ekibi hazırlık maçları serisinde Juventus Bükreş ve Sporting Lizbon’dan sonra Fransız takımına da tek golle boyun eğdi

Kâbus dolu bir sezonun ardından Aykut Kocaman ve yeni transferleriyle beyaz bir sayfa açan F.Bahçe taraftarını üzmeye devam ediyor. Topuk Yaylası’ndaki hazırlık maçında Romanya’nın isimsiz ekibi Juventus Bükreş’e 3-2 yenilen sarı-lacivertliler İsviçre kampında ise Sporting Lizbon’a 2-1’le boyun eğmişti. Dün 3. hazırlık maçında Pontaise Stadı’nda Marsilya karşısına çıkan Kocaman’ın takımı sahadan yine boynu büyük ayrıldı, taraftarını bir kere daha üzdü: 0-1.  

Germain’i durduramadılar
Sarı Kanarya sahaya Kameni, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Alper, Valbuena ve Robin van Persie on biriyle yayıldı. 11. dakikada Gustavo’nun hatasında araya Robin van Persie’nin vuruşu sonuçsuz kaldı. 28’de Alper’i düşürdüler. Valbuena’nın sert frikiğini kaleci Pele güçlükle çeldi. İlk yarı golsüz sona erdi. 52’de Şener ortaladı, RvP kafayı yapıştırdı ama aut oldu. 69’da Mehmet Topal, Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım’ın yerine Ozan Tufan, Mehmet Ekici ve İsmail Köybaşı oyuna dahil oldu. 77’de F.Bahçe tandemi Marsilya’nın kıvrak oyuncusu Germain’i bir türlü durduramadı. Bu futbolcu sağ çaprazdan uzak köşeyi gördü, Kameni ilk golünü yedi: 0-1. Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele Fransız temsilcisinin galibiyetiyle tamamlandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...