Fener son nefeste

Fener son nefeste

SPOR Haberleri

Akatlar’daki maçta büyük farkı eriten siyah-beyazlılar, son topu kullanamayınca kaybetti.

ING Basketbol Süper Ligi’nde haftanın sonucu merakla beklenen maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş Sompo Japan’ı son anları büyük çekişmeye sahne olan maçta 74-73’lük skorla mağlup etti. Önceki hafta sahasında aldığı Galatasaray mağlubiyetinin ardından deplasmanda kazandığı Afyon maçı kural hatası nedeniyle tekrarlanacak olan sarı-lacivertli takım böylece galibiyet sayısını 16’ya yükseltti. Obradovic’in öğrencileri, boyalı alandan 6 saha içi isabeti bulduğu ilk çeyreği 25-10, ilk yarıyı da 46-29’luk önde kapattı.

Birkan atsa…
Üçüncü periyotta sert savunma karşısında dışarıdan 2/8 ile üçlük atan Fenerbahçe hücumda ritmini kaybetti. Son çeyrekte şahlanan Beşiktaş 22 saniye kala Birkan Batuk’tan gelen üçlükle 73-74 öne geçmeyi başardı. Son hücumu kullanan Fenerbahçe, Dixon’ın turnikesiyle tekrar öne geçerken, Beşiktaş son atıştan Birkan’la yararlanamadı ve mücadele 74-73 Fenerbahçe üstünlüğüyle sonuçlandı. Fenerbahçe’de de Colo 20, Beşiktaş’ta ise Burak Can Yıldızlı ve Djurusic 16’şar sayıyla oynadı.     > Uğur Aktan

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...