Fener sil baştan

Düzenleyen:
Fener sil baştan

SPOR Haberleri

Yönetim hem Advocaat’la hem de birçok yıldızla yolları ayırmaya hazırlanıyor. Mayıstaki kongre, yönetim değişikliğini de getirebilir

Yeni sezonda Fenerbahçe’de her şey sil baştan olacak. İki sezon önce Vitor Pereira’yı takımın başına getiren Aziz Yıldırım yönetimi, Portekizli teknik adam için kesenin ağzını açmış, dünya yıldızlarıyla donatılan kadro için yaklaşık 50 milyon avroluk harcama yapılmıştı. Bu sezon da önemli transferler yaptı Fenerbahçe ancak henüz senenin başında işler ters gitmeye başlayınca Pereira gitti ve koltuğa Dirk Advocaat oturdu. Hollandalı hoca döneminde de Lens ile Sow kiralık olarak kadroya dahil edildi. Eğer her şey planlandığı gibi gitseydi yönetim Hollandalı hoca ile yeni sözleşme imzalayacak ve General’in istediği kadro kurulacaktı. Ancak işler sarpa sarınca film de başa sardı!
Lejyonerlerin ipi çekildi
Aziz Yıldırım yönetimi Dirk Advocaat’la yolları ayırma kararı aldı. Yeni teknik direktör için şimdiden temaslara başlayan sarı-lacivertliler başta Robin van Persie olmak üzere birçok oyuncunun da ipini çekti. Başkan Yıldırım, takımın başına kim gelirse gelsin RvP, Emenike, Wiel ve Neustadter’i gönderecek. Lens, Josef ve Stoch konusunda karar yeni hocaya bırakılacak. Sow ise mutlaka takımda tutulacak. Tabii bir de yönetimin durumu var. Aziz Yıldırım söylediği gibi seçim kararı alırsa sarı-lacivertlileri hareketli bir yaz bekleyecek. Zira Yargıtay kararının mayıs sonunda açıklanması öngörülüyor. Karar sonrası kongre olursa Fenerbahçe’de taşlar tam anlamıyla yerinden oynayacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...