Fener şenlendi

Fener şenlendi

SPOR Haberleri

Sarı Kanarya Fernandao, Şener ve Ozan'dan sonra Bursaspor'dan dördüncü oyuncuyu aldı

Ligde kaçan 4. yıldızın acısını taraftarına unutturmak adına flaş transferlere imza atan F.Bahçe durmak bilmiyor. Sarı-lacivertliler dün de Bursaspor'dan Volkan Şen'i 3 yıllığına kadrosuna kattı. Yıldız futbolcuya imza attıran sarı-lacivertliler Fernandao, Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan'dan sonra bu sezon Bursaspor'dan 4. oyuncuyu transfer etmiş oldu. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, orta sahada görev yapan 28 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyeceği belirtilerek, "Volkan Şen'e Fenerbahçe ailesine 'hoş geldin' diyor, 'çubuklu' ile birlikte nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz" denildi.
Çok teklifler vardı
Volkan Şen'in menajeri Hakan Korkmaz, ''Volkan şu an çok mutlu. Geçen sene çok iyi oynadı. Kariyerinde patlama yaşadı. Sonrasında farklı bir maceraya çıkması gerektiğini düşündü" derken, "Bu sebeple ayrılma kararı aldı. Ayrılık sürecinde bazı sert açıklamalar olmuş olabilir; ama bunlar önemli değil. Bir kırgınlık yok. Fenerbahçe'nin ilgisi çok önceye dayanıyor yeni değil. Volkan da sadece Fenerbahçe'yi düşündü" sözlerini kullandı. Korkmaz, "Bursaspor'un sembol isimlerinden biriydi. Fakat hayali Fenerbahçe'de oynamaktı. Volkan Şen'e Türkiye ve Rusya'dan teklifler vardı. Ancak Fenerbahçe dışındaki hiçbir teklifi dikkate almadık biz" açıklaması yaptı.
Ozan-Volkan tribünde
Fenerbahçe'nin yeni transferleri Ozan Tufan ile Volkan Şen de maç için Saracoğlu'ndaydı. Her iki futbolcu maçı yönetim locasında birlikte izledi. Sarı-lacivertli takımın iki yeni transferine taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve sık sık tezahüratlarla destek verdi. Her iki oyuncu da mutlulukları yüzlerinden okunurken taraftarla selfie çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...