Fener kupasına kavuştu

Fener kupasına kavuştu

SPOR Haberleri

G.Saray'ın son maça çıkmamasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 2013-2014 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Ülker dün kupasına kavuştu.

Play-off final serisinde G.Saray'ın son maça çıkmamasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 2013-2014 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Ülker dün kupasına kavuştu. Royal Halı Gaziantep karşılaşmasının devre arasında gerçekleştirilen seremonide öncelikle Fenerbahçe Ülkerli oyuncuların portreleri ile maç görüntüleri parkeye yansıtıldı. Daha sonra sahaya çıkan oyuncular ile takım menajeri Ömer Onan, kupayı Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanları Akın Süel ve Hüsnü Karagözoğlu'nun elinden aldı. Ardından teknik heyet ve oyuncular sahada kupayla birlikte objektiflere poz verdi. Kupa töreni sonrasında kulüp televizyonuna konuşan Menajer Ömer Onan kupayı sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.
Fener kupasına kavuştu
FOTOĞRAFLAR: ALİ YEDEK


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...