Fener kaptı kaçtı!

Fener kaptı kaçtı!

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler 6-0'lık seriyle girdiği maçı hep önde götürdü, 4 lejyoneri çift haneli sayılara ulaştı

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk hafta kapanış maçında Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Türk Telekom'u 73-61'lik skorla mağlup ederek, lige galibiyetle başladı. Maça Oğuz, Vesely ve Hickman'la 6-0'lık seriyle giren Fener'e Türk Telekom, Carter ve Barış'la karşılık verdi. Bogdanovic'in 7 sayı bulduğu ilk periyodu sarı-lacivertliler 18-14 önde tamamladı. 13. dakikayı da 24-16 üstün geçen F.Bahçe, Vesely, Bogdanovic ve Goudelock'ın skorerliğiyle farkı çift haneye taşıdı: 35-25. Sonrasında Barış'ın sayılarıyla farkı eriten Telekom soyunma odasına 35-33 geride ve umutlu döndü. 3. çeyrekte Oğuz-Bodganovic pota altını iyi kullandı. Bjelica ve Roll'un karşılıklı üçlükleri sonrası F.Bahçe Ülker final periyoduna da 11 sayılık farkla önde girdi: 57-46. Son çeyrekte savunma ve hücumdaki etkili oyunuyla rakibine üstünlüğünü iyice kabul ettiren sarı-lacivertliler, Vesely, Bogdanovic, Bjelica ve Emir Preldzic'in pota altından bulduğu sayılarla mücadeleden 73-61 galip ayrıldı. Karşılaşmanın en skorer isimleri Fenerbahçe Ülker'de Bogdanovic 19, Vesely 13, Bjelica 11, Preldzic 10 oldu. nbsp;


Obra savunmayı övdü
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic maç sonrası, "Bu akşam savunmamız beni çok tatmin etti. Maçı kontrol eden taraftık. Ancak çok kolay top kayıpları yaptık. Bunun için çok çalışmamız ve üstesinden gelmemiz lazım. Bizim için iyi bir başlangıç oldu" açıklaması yaptı.


Planımız tutmadı
Telekom Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan karşılaşmayı değerlendirirken, "Yeni kurulmuş bir takımın inişli-çıkışlı grafik sergilemesi normal, lig başında her takım bunları yaşar. Oyun planımızın uzağında kaldık. Bu akşam oynadığımız basketboldan memnun değilim" ifadelerini kullandı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...