Fener için fedakârlık

Fener için fedakârlık

SPOR Haberleri

Al Ittihat takımından yıllık 5 milyon avro kazanan yıldız oyuncu indirime razı oldu.

Fenerbahçe, Max Kruse’den sonra Garry Rodrigues transferini de bitirmek istiyor. Galatasaray’da gösterdiği performansla 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Arabistan’ın Al Ittihat takımının yolunu tutan 28 yaşındaki oyuncu, burada aradığı ortamı bulamadı. Sarı-siyahlı formayla sadece 11 maça çıkıp 1 gol atabilen genç oyuncu Fenerbahçe’ye gelebilmek için yıllık ücretinde büyük bir fedakârlığı göze aldı.

Yanal da istiyor
Al Ittihad’dan yıllık 5 milyon avro kazanan Yeşil Burun Adaları’nın millî oyuncusu Fenerbahçe’ye 3 milyon avro karşılığında gelmeye hazır olduğunu sarı-lacivertlilere iletti. Rodrigues’i 1+1 yıllığına kiralamak için Suudi yetkililerle masaya oturan Fenerbahçe’nin bu transferi bitirmesi bekleniyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da 28 yaşındaki Rodrigues için “harika olur” yorumunda bulunduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...