Fener el koydu

Fener el koydu

SPOR Haberleri

Avrupa'da fırtınalar estiren sarı-lacivertliler lige de ağırlığını koydu. Seyircisiz maçta eksik Fenerbahçe, Beşiktaş'ı deplasmanda yendi

Spor Toto Basketbol Ligi'nde haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan'ı deplasmanda 91-76 yenerek 8'inci haftada 5'inci galibiyetini aldı. Beşiktaş'ın cezası sebebiyle seyircisiz oynanan maçta Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Barış Hersek, Sloukas ve Hickman kadroda yer almazken, son idmanda sakatlanan Udoh da forma giyemedi. Ancak takımdaki eksiklere rağmen maçta iyi bir mücadele sergileyen sarı-lacivertliler salondan galip ayrılırken maç fazlasıyla da liderlik koltuğuna oturdu. Maça iyi başlayan Beşiktaş olsa da, savunma dengesini oturtan Fenerbahçe ilk periyodu 29-21 önde geçti. İkinci çeyrekte 11-2'lik seri yakalayan sarı-lacivertliler bir ara 17 sayıya kadar farkı çıkarırken soyunma odasına da 54-43 üstün girdi. Wolters'la sayılar bulan Beşiktaş'a Bogdanovic'le karşılık veren Fenerbahçe final periyoduna 72-61 önde girerken karşılaşmadan da 91-76 galip ayrıldı. Fenerbahçe'de Bogdanovic 16’sı üçüncü çeyrekte olmak üzere 19 sayı ile maçın en skoreri oldu. Lampe'siz maç kazanmakta zorlanan Beşiktaş'ta Elonu'nun 14, Engin ve Wolters'ın 13'er sayısı galibiyet için yetmedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...