F.Bahçe'den Monaco'ya yeni Sow cevabı

F.Bahçe'den Monaco'ya yeni Sow cevabı

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, Moussa Sow için Monaco ve 2 Arap kulübünden gelen 10- 12 milyon Euro'luk teklifleri reddederek, "Kesinlikle satmıyoruz" dedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Moussa Sow için son sözünü söyledi. Sarı-Lacivertli başkan Senegalli golcü için gelen tüm teklifleri masaya bile yatırmadan reddediyor. Son olarak Fransız kulüplerinden Monaco, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Jazira ve Suudi Arabistan'dan Al Shabab kulüpleri Moussa Sow için Sarı-Lacivertli takımın kapısını çaldı. Bu kulüplerin golcü oyuncu için 10-12 milyon Euro'luk teklifler yaptığı ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın bu teklifleri düşünmeden reddettiği ortaya çıktı.
Aziz Yıldırım'ın Senegalli oyuncuyu isteyen kulüplere Sow'un sözleşmesinde yer alan, "17 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesini hatırlattığı ve rakamın dışında hiçbir ücreti kabul etmeyi düşünmediği öne sürüldü.
len Milos Krasic, sarı-lacivertli forma altında yalnızca 27 maça çıkabildi. Sırp futbolcu, Türkiye macerasında sadece 1 gol atabildi. Krasic, tek golünü Türkiye Kupası'nda Göztepe ağlarına bıraktı. 29 yaşındaki futbolcu bin 117 dakika da sahada kaldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...