Fatura Yanal’a çıktı

Düzenleyen:
Fatura Yanal’a çıktı

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer ilk 3 haftalar itibarıyla kalesinde en çok gol gördüğü ikinci dönemi yaşıyor

Sezona ‘50. yılda şampiyonluk’ parolasıyla giren Trabzonspor’da Göztepe karşısında alınan 3-2’lik mağlubiyet, takımı ve teknik direktör Ersun Yanal’ı hedef tahtasına oturttu. 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet alan bordo-mavililerin kalesinde 6 gol görmesi de savunmasındaki arızayı gözler önüne serdi. Trabzonspor Süper Lig tarihinde ilk 3 haftalar itibarıyla kalesinde en çok gol yediği ikinci dönemi yaşıyor. Geçen sezonun ikinci yarışında da savunma hattı Pereira, Ugur, Durica ve Mas dörtlüsünden oluşan bordo-mavililer 18 karşılaşmada kalesinde toplam 12 gol görmüştü. Yenilen gol ortalamasındaki artış bordo-mavilileri telaşlandırdı. 
> Düş Trabzon’un yakasından!
Göztepe maçı sonrası Trabzon yerel medyası teknik direktör Ersun Yanal’ı yerden yere vururken, ‘Şampiyonluk hayal’ yorumları yaptı. Karadeniz gazetesi, “Bu kafayla, bu futbolla zor dostum zor”, “50’nci yılda şampiyonluk naraları atıyoruz da ligin yeni takımı Göztepe’ye yeniliyoruz!” ifadelerini kullandı. Taka, “Ersun Yalan rüzgarı!”,  derken, Sonnokta, “Bu şekilde zirveye anca gidErsun”, başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı. Kuzey Ekspres, “Düş Trabzon’un yakasından” manşetini atarken, “Trabzonspor, ligin sıradan takımlarından Göztepe karşısında hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı” ifadelerine yer verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...