Fatura Şota'ya

Fatura Şota'ya

SPOR Haberleri

Hacıosmanoğlu, Osmanlı maçında rakibin 10 kişi kalmasından sonra yaptığı değişiklikler yüzünden eleştiri oklarına uğrayan Şota'dan ayrıntılı rapor istedi

Geçtiğimiz hafta evinde Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, önceki gün de Osmanlıspor'a 3-1 yenilerek zirve yarışında ağır yara aldı. Osmanlıspor'un 10 kişi kalmasının ardından ortaya konan futbol ve alınan mağlubiyet şampiyonluk hesapları yapan Karadeniz ekibinde hayal kırıklığının yaşanmasına neden oldu. 10 kişi kalan takım karşısında yenilen 2 golün sebebini yapılan oyuncu değişikliklerine bağlayan taraftarlar sosyal medya hesaplarında Şota'ya yüklendi. Galatasaray mağlubiyeti sonrası teknik heyete ve takıma büyük destek veren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Osmanlıspor yenilgisi sonrası ise Şota'dan ayrıntılı bir rapor istedi. İlerleyen günlerde Şota'nın yanı sıra Sportif Direktör Süleyman Hurma ile de bir araya gelecek olan Hacıosmanoğlu, kötü gidişin sebeplerini masaya yatıracak. 
Şota ve Hurma'ya 5 soru
Başkan Hacıosmanoğlu önce Şota ile yüz yüze bir görüşme yapacak. Sonra, Süleyman Hurma ile Şota olmadan bir buluşma gerçekleştirecek, ardından üçlü yeni bir zirve ile bir araya gelecek. Bu ayrı ayrı buluşma ve toplu görüşmede Hacıosmanoğlu Şota ve Hurma'ya şu soruları soracak. -Takım niye kötü? -Sorun çıkaran futbolcu var mı? -Aksayan yönümüz ne? -Yönetimden beklediğiniz de karşılığını alamadığınız bir talebiniz var mı? -Neyiniz eksik?.. Öte yandan Trabzonspor'un Osmanlıspor karşısında aldığı 3-1'lık yenilginin nedenleri arasında gösterilen, futbolcuların zamanında ödemelerini alamadığı şeklindeki yorumların dillendirilmesi de Başkan Hacıosmanoğlu'nu kızdırdı. Özellikle eski yöneticilerden gelen bu eleştirilere sert çıkın Başkan, “Kime ne borcumuz varmış bilen çıksın söylesin” dedi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...