'Fatih Terim'le uzun yıllar çalışacağız'

'Fatih Terim'le uzun yıllar çalışacağız'

SPOR Haberleri

Emre Alkin'den Galatasaray'ı kızdıracak açıklama 'Fatih Terim'i takımın başına 4-5 maç için getirmedik. 5-10 yıllık istikrar için el sıkıştık'

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim'le sözleşme uzatacaklarını açıklasa da Futbol Federasyonu A Milli Takım'ın yeni hocasıyla uzun süre çalışmanın planlarını yapıyor. Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin, "Türk Milli takımlarının önümüzdeki 5-10 yıllık başarısını gerçekleştirmek için Fatih hocayla el sıkıştık" açıklaması yaparak sarı-kırmızılı camiaya mesaj gönderdi. Alkin, "Sportif başarılar için istikrar olması gerekir. Fatih hocayla 4-5 maç için anlaşmadık" şeklinde konuştu.
ÖNCELİĞİMİZ TÜRKİYE nbsp;
Önemli olanın Türkiye olduğuna vurgu yapan Alkin, "Türk Milli takımlarının önümüzdeki yıllarda istikrarlı başarılar elde etmesini hedefliyoruz. Bunun için de kısa vadeli değil uzun vadeli düşünmeliyiz. Fatih hocayı uzun yıllar Milli Takım'ın başında tutmak istiyoruz. Hem Galatasaray Kulübünün hem de Fatih hocanın milli davaya bu şekilde yaklaşacağını tahmin ediyorum. Önce Türkiye, ondan sonra futbol kulüpleri gelir diye düşünüyorum" açıklamasında bulundu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...