Fatih Terim'in yeni gözdesi Deniz Yılmaz

Düzenleyen:
Fatih Terim'in yeni gözdesi Deniz Yılmaz

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde son iki maçta 4 gol kaydeden Deniz Yılmaz için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüşme yaptıklarını söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde son iki maçta 4 gol kaydeden Deniz Yılmaz için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüşme yaptıklarını söyledi. Hamzaoğlu, "Bütün oyuncuları takip ettikleri gibi takip ediyorlar. Deniz henüz tam yeterli değil. İyi oynuyor fakat sezon sonunda Fransa'ya gidebilmesi için biraz daha iyisini yapmak zorunda" dedi.

"DENİZ İÇİN FATİH TERİM İLE GÖRÜŞTÜK"

'Formda bir Deniz Yılmaz var. Bu konuda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir görüşmeniz oldu mu?' şeklindeki soruyu yanıtlayan Hamzaoğlu, "Oldu, Fatih Hocam ile maçlar öncesinde konuştuk. Deniz ile ilgili de bir sohbetimiz oldu. Bütün oyuncuları takip ettikleri gibi takip ediyorlar zaten. Deniz henüz tam yeterli değil. İyi oynuyor fakat sezon sonunda Fransa'ya gidebilmesi için biraz daha iyisini yapmak zorunda. Takip ediliyor. Fatih hocanın da bilgisi var. Biz de zaman zaman bu konularda konuşuyoruz. İnşallah bu performansını sürdürürse sezon sonunda Fransa'da da görebiliriz belki Deniz'i" şeklinde konuştu.

Fatih Terim'in yeni gözdesi Deniz Yılmaz

"SERDAR'IN DURUMUNA BAKACAĞIZ"

Sakatlığı süren Serdar Aziz'in durumunun sorulması üzerine ise deneyimli teknik adam, "Bilemiyorum, çalışmalara bakacağız. Serdar'ın durumuna bakacağız. Birkaç haftadır oynamıyor. Onu da düşünerek hareket edeceğiz. Diğer oyuncularımız da iyi. Şamil ve Sivok iyi. Dany'e fırsat verdiğimizde iyi oynadı. Hafta sonuna kadar değerlendireceğiz hepsini" cevabını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...