Fatih Terim'in kafası karıştı

Fatih Terim'in kafası karıştı

SPOR Haberleri

TFF'nin sözleşme önerdiğini öğrenen Galatasaray yönetimi karşı atağa kalkınca Fatih Terim kararsız kaldı

A Milli Takım'da 4 maçlığına göreve gelen Fatih Terim adeta Futbol Federasyonu ile Galatasaray arasında kaldı. Futbol Federasyonu'nun nbsp;yıllık 3.5 milyon euro karşılığında, tecrübeli hoca ile uzun süreli çalışmayı planladığının duyumunu alan sarı-kırmızılılar, hiç vakit kaybetmeden karşı atağa geçti. nbsp;G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın yaptığı görüşmede Terim'e sezon sonunda "Sözleşme uzatalım" önerisinde bulunduğu öğrenildi.
PLANLAR BOZULDU
Başarıya endeksli bir sözleşmesi bulunan ve bu yüzden de Aysal'a kırgın olan Terim'in hem TFF'den hem de G.Saray'dan gelen teklifler sonrasında iyice kafası karıştı. Aldığı peş peşe önerilerle 2 hafta önceki zor günlere geri dönen tecrübeli hoca, her iki başkana da, "Şu anda aklımda Milli Takım'ı Brezilya'ya götürmekten başka bir şey yok " dediği belirtildi. Bu sözlerin ardından Aysal'ın planlarının bozulduğu ve milli maçlar arasında Fatih Terim'i iknaya çalışacağı ifade edildi. nbsp;Bahadır ÇOKİŞLER


G.SARAY NOTLARI

Sponsordan 87 araba
Galatasaray ile Hedef Filo arasında sponsorluk sözleşmesi uzatıldı. İmza törenine, Galatasaray Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Hedef Filo Yöneticileri katıldı. nbsp;Arıboğan, "Yeni anlaşmamızla birlikte kullandığımız araç sayımız 87 olacak " diye konuştu.

Erman Kılıç Eskişehir'de
Sezon başında Sivasspor'dan ayrılıp G.Saray'ın yolunu tutan Erman Kılıç'ın İstanbul macerası kısa sürdü. Kadroda pek şans bulamayan 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'la çalışmak istediğini Fatih Terim'e bildirdiği ve bugün kırmızı-siyahlı kulübe resmi imzayı atacağı öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...