Fatih Terim'i kızdırdılar: 'Düşebilirsiniz, düştükten sonra kalkıp gitmek önemli'

Fatih Terim'i kızdırdılar: 'Düşebilirsiniz, düştükten sonra kalkıp gitmek önemli'

SPOR Haberleri

Fatih Terim, "Düşebilirsiniz ama düştükten sonra kalkmak önemli" dedi ve ekledi: "Sırtımızı daha yere vermedik"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "İyi oynayıp kaybettiğimiz maç yüzünden üzgünüz, hatta canımız acıyor. Daha 8 maçımız var. Benim gardım düşmez. Tam tersi çok daha iyi durumdayım. Böyle ufak tefek şeyler alnımızı yere indirmez" dedi.
Letonya maçı öncesinde umutlu mesajlar veren Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, oyuncularına kol kanat gerdi, hep beraber yine ayağa kalkacaklarını belirtti.


Terim'in konuşmasından diğer satır başları şöyle:
- Biz antrenörler olarak her zaman futbolcuların yanındayız. Özellikle de kötü zamanlarda... Onların iyi olması bizim iyi oynamamız ve kazanmamız anlamına gelir.
- Arkadaşlarım üzgünler, hatta bu kadar iyi oynayıp, kaybettiğimiz maç yüzünden canımız acıyor diyebiliriz.
- Daha 8 maçımız var. Düşebilirsiniz, düştükten sonra kalkıp gitmek önemli. Biz sırtımızı daha yere vermedik
- (Avrupa'da takımların sürpriz sonuçlar almasına) Ülkeler ve takımlar arasında çok fark kalmadı. Herkes belirli bir şekli oynuyor. Futbol kültürü olan ülkeler daha çabuk toparlanıyor.
- Beni üzen, böyle oynayıp da puan kaybetmek. Çek maçı berabere bitseydi yine sızlanacaktık niye berabere bitti diye.
- Hepimizin kafası dik bunu bilin. Kafamızı öne eğme gibi bir durum olamaz. Üzgünüz, hatta acıttığını da söyleyebiliriz. Yaptığımız hataları en aza indirip yapmamaya çalışacağız.-
- Oyuncum üzülüyorsa beni acıtır. Ben bir de nasıl söyleyelim olayı yoğun yaşayan birisiyim. Bu yoğunlukta daha fazla üzülebiliyorum. Olmasa iyi ama benim huyum bu...
- Telefonu kapattım eşim ve çocuklarımla görüşmedim, torunumu bile soramadım ama bu benim görevimin gerçeğini değiştirmiyor.
- Benim gardım düşmez. Tam tersi çok daha iyi durumdayım, dolu durumdayım. Böyle ufak tefek şeyler alnımızı yere indiremez. Allah bir sıkıntı vermesin, mağlubiyetleri galibiyetlerle telafi edebilirsiniz.


"Gol yemek için antrenman yapıyoruz!"
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Letonyalı gazetecilere köpürdü, sorularına sert yanıtlar verdi.
"İki maç kaybetmemiz, Letonya'nın iştahını kabartmış görünüyor" diyerek söze başlayan Terim, 11 sene evvel tesadüfen eleme imkanı bulan Letonya'ya gözdağı verdi, "O gün de iyi bir takım vardı, bugün de iyi bir takım var" yorumunu yaptı. Terim, kornerden yenen goller konusunda bir çalışması olup olmadığı sorusuna ise, şu cevabı verdi:
"Kornerde birkaç gol oldu diye bu seviyedeki takımlara böyle sorular sorulmaz. Sadece gol yemek için antrenman yapıyoruz! Daha iyi ya... Sizin için bir avantaj. Yarın bu avantajı kullanırsınız belki! Ben kendi takımıma bakıyorum. Ama her takımı da ciddiye alıyorum. Her ekibe de saygı duyuyoruz" dedi. Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...