Fatih Terim'den maç sonrası flaş açıklamalar: Hakkımı helal etmiyorum!

Düzenleyen:
Fatih Terim'den maç sonrası flaş açıklamalar: Hakkımı helal etmiyorum!

SPOR Haberleri

Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim adeta ateş püskürdü. Terim, "Koca Galatasaray kulübünün hakkını kimseye yedirmeyiz. Hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray'ın 2-0 öne geçtiği ancak skoru koruyamadığı ve 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan derbinin maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Terim, "Koca Galatasaray kulübünün hakkını kimseye yedirmeyiz'' diyerek "Gelelim Fırat'a. İki takım oyuncularına söyleyecek tek kelime yok. muhteşem bir maç, birbirlerini kaldıran, özür dileyen bir grup. Tek başına, arkadaşlarıyla beraber, dördü ikisi üçü, artı VAR'la, Yusuf Namoğlu'yla beraber üstleriyle beraber bu hale onlar getirdi." ifadelerini kullanarak adeta ateş püskürdü.

Terim'in açıklamaları şu şekilde:

"Açıkçası mükemmel bir 45 dakika ve ikinci yarı başlangıcı. Bugün söyleyeceklerim benim açımdan rahat, şimdiye kadar hakemlerle bir şey söylemediğim için. Söyleyeceklerim herhangi bir maçın bahanesi değil."

''Allah'a havale ediyorum"

"Orta sahada Henry'nin aldığı top faul ise, temiz dokunmuş topa, penaltıya bir şey demiyorum. İkinci gol öncesi top Valbuena'dan değil Belhanda'dan çıktıysa özür dilemeye hazırım. VAR'da geçen hafta Barış Şimşek var, bu hafta da o var. VAR'ın profesörü demek ki. Geçen hafta Muğdat'a yapılan darbeyi görmeyeceksin, bu hafta yine VAR hakemi olacaksın."

''Hakkımı helal etmiyorum''

''Koca Galatasaray kulübünün hakkını kimseye yedirmeyiz. Hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde. Havale edeceklerim koruyacaklarına ve hiçbir şey yapmayacaklarına göre onları da Allah'a havale ediyorum."

''İki takım oyuncularına söyleyecek tek kelime yok''

"Gelelim Fırat'a. İki takım oyuncularına söyleyecek tek kelime yok. muhteşem bir maç, birbirlerini kaldıran, özür dileyen bir grup. Tek başına, arkadaşlarıyla beraber, dördü ikisi üçü, artı VAR'la, Yusuf Namoğlu'yla beraber üstleriyle beraber bu hale onlar getirdi." (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...