Fatih Terim şikayet etti, Ünal Aysal ifade verdi

/ Kaynak: İHA
Fatih Terim şikayet etti, Ünal Aysal ifade verdi
SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim ile aralarında geçen telefon mesajlarının basında yer almasıyla ilgili soruşturmada ifade verdi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile aralarında geçen telefon mesajlarının basında yer almasıyla ilgili soruşturmada tanık olarak ifade verdi. Aysal"ın cep telefonundaki mesajların basına nasıl ulaştığını bilmediğini söylediği belirtildi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Spor Kulübünden ayrılık sürecinde Başkan Ünal Aysal ile arasındaki mesajlar gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı tarafından yayınlanmıştı. Terim bunun üzerine 'özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişisel verilerin izinsiz yayınlanması' suçlamasıyla Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Basın savcısı Hasan Bölükbaşı tarafından yürütülen soruşturmada Aysal, tanık olarak dinlendi. Bugün adliyeye gelen Aysal'a söz konusu mesajlara basının nasıl ulaşmış olabileceğinin sorulduğu öğrenildi. Aysal'ın ise cep telefonundaki mesajların basına nasıl ulaştığına ilişkin bir bilgisi bulunmadığını söylediği belirtildi. nbsp;
nbsp;
KÜTAHYALI "HABER KAYNAĞINI" AÇIKLAMAYAĞINI BİLDİRDİ

Razim Ozan Kütahyalı'nın da soruşturma kapsamında daha önce şüpheli sıfatıyla ifade verdiği ve mesajlara nasıl ulaştığıyla ilgili soruya 'haber kaynağını açıklamayacağı' şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...