Fatih Terim Romanya maçından sonra karar verecek

Fatih Terim Romanya maçından sonra karar verecek

SPOR Haberleri

G.Saray yönetimin Terim'in sözleşmesinin uzatıldığı kararı yerine uzatılmasının düşünüldüğü kararını kamuoyuna deklera etmesi dikkat çekti.

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun salı günü gerçekleştirmiş olduğu toplantıda teknik direktör Fatih Terim ile ilgili aldığı ve resmi sitesinden kamuoyuna duyurduğu karar beraberinde kafalarda bazı soru işaretleri de bıraktı. nbsp;Sarı-kırmızılı yönetimin Terim'le sözleşmesini uzatmadığı ve teknik direktörüne de bu konudaki şartlarını henüz iletmediği sadece yönetimin geçmişteki aynı şartlarda sözleşmenin 2 yıl daha uzatılması konusunda görüş birliğine vardığı ortaya çıktı. G.Saray yönetimin Terim'in sözleşmesinin uzatıldığı kararı yerine uzatılmasının düşünüldüğü kararını kamuoyuna deklera etmesi dikkat çekti.Henüz ortada tarafların biraraya gelip gerçekleştirmiş oldukları bir anlaşma yokken bir kulübün "uzatma kararı aldık" diyerek "düşüncesini" deklara etmesi ve bununda Terim'in milli takımda iş başı yaptığı güne denk gelmesi dikkat çekti. Bir başka dikkat çeken konu ise üzerinden yaklaşık 24 saat geçmesine rağmen Terim'in bu konuda herhangi bir açıklama yapmaması ve alınan bu karar konusunda herhangi bir resmi gelişmenin olmaması oldu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da, Fatih Terim'in kendilerine cevap vermek için yeterli zamanı olduğunu ve Terim'den cevap beklediklerini söyledi. Aysal, "Terim, Andorra ve Romanya maçından sonra cevap verecektir" dedi. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...