Fatih Terim: PSG'den çekinmiyoruz, sonuna kadar savaşacağız

Fatih Terim: PSG'den çekinmiyoruz, sonuna kadar savaşacağız

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası, "Kadro anlamında teknik adamlık kariyerimde görmediğim problemler yaşadım. PSG'yle mücadeleyi bırakmadan oynayacağız. Galatasaray'a da yakışan budur" dedi

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSG karşısına çekinmeden çıkacaklarını söyledi. Oyuncularından sonuna kadar mücadele etmelerini istediğini vurgulayan Terim, sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini belirtti. "Teknik adamlık kariyerimde problemler, zor anlar olmuştur ama son 3-4 aydaki süreç futbol hayatımda kayda değer bir dönem olarak yer alacak" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "UEFA'nın cezasına rağmen oluşturduğumuz kadrodan 7-8 ismi, hatta onlardan biri olan Falcao'yu bir araya getiremedik. Sakatlıkların üstüne Falcao ve Andone de kadroda olmayınca sıkıntılar yaşadık" sözleriyle Devler Ligi'ndeki istenmeyen sonuçlara atıfta bulundu.

Elbette favori PSG
"En önemli şey mücadeleyi bırakmadan oynamaktır. Galatasaray'a da yakışan budur. PSG'nin maçın favorisi olduğunu söylemek bir ileri görüşlülük değil" diyen Terim, "Hiç kimse maça çıkmadan kaybetmez. Burada kaybetmekten korkmayan bir Galatasaray olacak. Neyimiz varsa mücadele edeceğiz. Kimseden çekinmiyoruz. Bunun ucunda ölüm yok sonuçta. Oyuncularıma söyleyeceğim şey sonuna kadar savaşmaları. Taraftarlarımız da bunu bizden istiyor" şeklinde konuştu. Futbolculardan Lemina ise, "Zorlu bir maça çıkacağız ama inancımız var. Çok güçlü bir takıma sahibiz. Yarın (bugün) bunu göstermemiz gerekiyor" dedi.

ASLAN HAZIR
Galatasaray dün akşamki idmanıyla PSG maçı hazırlıklarını tamamladı. Fatih Terim oyuncularına çabukluk ve taktik çalışmaları yaptırdı.

GALATASARAY’IN AVRUPA ŞANSI İÇİN 
Bir ihtimal daha var!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ni grubun son maçında bu gece deplasmanda PSG ile karşı karşıya gelecek. İstanbul’da Brugge’dan son dakikada yediği golle hayal kırıklığına uğrayan sarı-kırmızılıların Avrupa Ligi’nde yoluna devam etme şansı hâlâ var. Cimbom, PSG’yi yenip Brugge’ün Real Madrid’e puan kaybetmesini bekleyecek. Bu durumda grubu üçüncü bitirecek olan sarı-kırmızılılar Avrupa defterini kapatmamış olacak.

12 MAÇLIK HASRET
Kazanmayı unuttuk

Şampiyonlar Ligi’nde grubun son maçında PSG ile karşılayacak olan Galatasaray, Avrupa’da çıktığı son 12 maçta kazanmayı unuttu. Sarı-kırmızılılar söz konusu süreçte dört beraberlik, sekiz mağlubiyet aldı. Deplasmanlarda 19 maçtır galip gelemeyen Cimbom, son yedi dış saha maçında ise gol dahi atamadı.

MARCA’NIN İDDİASI
Emre geri dönecek!

Sezon başında Celta Vigo’dan kiralanan ancak beklentilerin çok uzağında kalan Emre Mor’un devre arası gönderileceği iddia edildi. İspanyol Marca gazetesi, kendine verilen şansları değerlendiremeyen Emre’nin ocak ayında Celta’ya döneceğini yazdı.

THOMAS TUCHEL:  
Yıldızlar oynayacak

PSG'nin teknik direktörü Thomas Tuchel zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, "Galatasaray büyük bir takım. Bazı oyuncularımızı riske etmeyeceğiz ama Mbappe ve Neymar, büyük ihtimalle oynarlar. Cavani de birkaç dakika süre alabilir" açıklaması yaptı.

PLAKET VERİLECEK
Melo İstanbul'da  

G.Saray'ın unutulmaz oyuncusu Felipe Melo İstanbul'a geldi. Brezilyalı oyuncu, "Transfer için gelmedim. Burayı çok özledim. Buraya esas gelmemin sebebi Galatasaray'ın beni ödüllendirmek istemesi" dedi. Futbolcuya A.Gücü maçında plaket verilecek. 

HOCASI AÇIKLADI
Sekidika Aslan’a mı?

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Nijeryalı kanat oyuncuları Jesse Sekidika hakkında açıklamalarda bulundu. Yirmi üç yaşındaki genç futbolcunun kanatta görev almasına rağmen sekiz gol attığını söyleyen Demirbakan “Jesse’yi Galatasaray istiyor. Birçok Süper Lig kulübünün de listesinde” dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...