Fatih Terim Milli Takım'a imza atmadı mı

Fatih Terim Milli Takım'a imza atmadı mı

SPOR Haberleri

Galatasaray TFF'den Terim ile imzalanan anlaşmayı istiyor ancak TFF'nin talebe hala cevap vermemiş olması 'imza atılmadı mı' iddiasını akla getiriyor.

Sezon sonuna kadar hem Milli Takımı, hem Galatasaray'ı çalıştıracak Fatih Terim'in, 3 hafta önce Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile attığı imza tartışılıyor. Galatasaray, Futbol Federasyonu'ndan teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesini istedi, ancak çok güçlü bir iddiaya göre tecrübeli hoca federasyon ile resmi sözleşme yapmadı. Sarı kırmızılı kulüp, kendi hocası ile TFF arasındaki sözleşmenin detaylarını bilip, ona göre karar vermek amacında. Ancak bu konuda ortaya atılan iddialar içinde gerçek olma ihtimali en yüksek olan şu ki, Fatih Terim, Futbol Federasyonu ile resmi sözleşme imzalamadı. Medya önünde yapılan imza töreni ise göstermelik olarak planlandı. Fatih Terim ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in birbirine sözlü olarak itimat ettikleri ve sözleşme imzalamadıkları güçlü bir iddia olarak ortaya atıldı. Bu durumda Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında yapılması muhtemel görüşme ayrı bir şekil alacak. Başarılı teknik adam ile 2 yıl daha sözleşme yapmak isteyen Aysal'a Terim'in cevabının ne olacağı merakla bekleniyor.
Fatih Terim'in Milli Takım ile ilgili durumu, Divan Kurulu'nda G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın da gündemindeydi. Aysal, Terim'in, kendileriyle sözleşme yenilemesini soran gazetecilere, "Yanlış adrestesiniz. Biz pozisyonumuzu belli ettik. Fatih Hocamız bir karar verecek. Hocamızın içinde büyük bir Galatasaray sevgisi var. Ama bir Türkiye sevgisi de var" dedi. Aysal, Terim'in kalmasını istediklerini söylerken, "Ama hocamızı zorlamayız" diye konuştu. "Terim'in iki takımı da çalıştırmasına izin verecek misiniz" sorusu üzerine Aysal, "Mümkün değil. 4 maç için kabul ettim. Bunun dışında bir şeye hocanın bir karar vermesi gerekir." Aysal, Terim ile federasyon arasında sözleşme olup olmadığı konusuna ise şu yorumu getirdi: "Bir mukavele olsaydı, bize verilirdi. Çıkardığımız sonuç ortada mukavele olmadığı yönündedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...