Fatih Terim 'Kayseri milli takım olma yolunda'

/ Kaynak: İHA
Fatih Terim 'Kayseri milli takım olma yolunda'

SPOR Haberleri  / İHA

Fatih Terim, Türkiye'nin Andorra'yı 5-0 yendiği maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında Kayseri'nin milli stad olma yolunda gittiğini söyledi.

Kayseri'de milli takımın başındayken üçte üç yaptıklarını ifade Fatih Terim, hem Kayseri'nin hem de stadın her şeyiyle mükemmel olduğuna vurgu yaparak, "Kayseri, yavaş yavaş milli stat olmaya gidiyor. Oteliyle, yemeğiyle, insanların ilgisiyle, sevgisiyle, bize ve oyunculara olun müthiş misafirperverliğiyle ve sahanın zeminiyle burada her şey çok güzel oluyor. İnsanlar burada kulüplerinden sıyrılıp tamamen milli takıma odaklanıyor. Bunlar da bizim görmek istediğimiz özlediğimiz şeyler. Hangi statta olursa olsun, kırmızı-beyaz gelmeliyiz oraya. Mesele bundan ibarettir. Her statta inşallah buradaki gibi olur. Dolu stat başka bir şey, boş stat başka bir şey. Tezahürat başka bir şey, yuhlamak başka bir şey. Bunların hepsi pozitif oluyor burada. Teşekkür ediyoruz" dedi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...