Fatih Terim istifa etmeli mi?

Fatih Terim istifa etmeli mi?

SPOR Haberleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in Letonya deplasmanında alınacak bir yenilgi sonucu istifa edebileceği konuşuluyor.

Fatih Terim, yeni bir oluşum ve reform başlığı altında A Milli Takımın başına gelmişti. 2014 Dünya Kupasına gidemeyişimizin ardından hedefler EURO 2016'ya yöneldi ve 2008 yılından bu yana katılamadığımız uluslararası turnuvalarda 8 yıl aranın ardından boy göstermek istediğimizi ilan etmiştik. Heyecan çoktu...
HAYAL KIRIKLIĞI
Fakat ilk iki maçta sıfır puan çekerek büyük hayal kırıklığına uğradık. Deplasmanda İzlanda'ya hiç kimsenin beklemediği derecede kötü bir futbol sonucu 3-0 yenildik. Ardından sahamızda Çek Cumhuriyeti'ni ağırladık ve 'telafi' etmeye niyetlendik. Ancak Saracoğlu'ndan da 2-1'lik mağlubiyet sonucu boynumuz bükük ayrıldık.
'İSTİFA' DEDİKODUSU
Alınan kötü sonuçlar ve saha dışı olayların ardından Fatih Terim'e olay güven sarsılmaya başladı. Grubun üçüncü maçında Letonya'yla karşılaşacak olan Türkiye'de Terim ve Türk futbolu eleştirilirken kulislerde de dedikodular başladı. Letonya karşısında alınacak olası bir yenilgi sonrası 3 maçta 0 puanla son sıraya çakılacak olan Türkiye'de Fatih Terim'in istifası da gündeme gelebilir.
SİZCE NE OLMALI?
Letonya karşısında da tıpkı İzlanda ve Çek Cumhuriyeti maçında olduğu gibi sahadan yenilgi ile ayrılırsak sizce teknik heyet nasıl bir yol izlemeli? Milli Takım, Terim ve kurmayları görevi bırakıp yeni bir isimle mi yola devam etmeli yoksa sonuna kadar gidip EURO 2016'yı da kaçırsak bile 2018 Dünya Kupası'nın planları mı yapılmalı? Yorum sırası sizin...
KALAN MAÇLAR
13 Ekim 2014 Letonya - Türkiye
16 Kasım 2014 Türkiye - Kazakistan
28 Mart 2015 Hollanda - Türkiye
12 Haziran 2015 Kazakistan - Türkiye
3 Eylül 2015 Türkiye - Letonya
6 Eylül 2015 Türkiye - Hollanda
10 Ekim 2015 Çek Cumhuriyeti - Türkiye
13 Ekim 2015 Türkiye - İzlanda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...