Fatih Terim ilginç konuştu: Milat olabilir

Fatih Terim ilginç konuştu: Milat olabilir

SPOR Haberleri

Milli hoca, "Brezilya gibi takımlar hatalarımızı gözümüzün içine sokuyor. Ders almalıyız. Ne Başkan, ne oyuncular taraftar tepkisini hak etmiyor" dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, maç sonrası sakin gözükmeye çalışırken sitemli mesajlar verdi. Taraftarın tavrına değinen Fatih hoca, "Bunlar bizim çocuğumuz. Kötü oynayabilirler, tamam. Ama pazar günü bir maça çıkacağız. Daha ilk yarıda tribünlerden protesto geliyor. Ne oyuncular, ne Federasyon Başkanı bunu hak ediyor" vurgusu yaptı. "Bu hezimet milat olabilir" diyen Terim, "Böyle güçlü takımlar gelmeli ve oynadıkları futbolla bazı şeyleri bizim gözümüzün içine sokmalı. O açıdan milat olabilir diyorum. Ben istiyorum ki Arjantin de gelsin. Neymar'ı izledik, Messi'yi de izleyelim. Taffarel az önce, "Yarın idmanımız var, Neymar maçtaki gibi koşuyor" dedi. İzlanda maçı sonrası yıldız tarifi yapmıştım. Sahada çalışan yıldızdır. İşte Neymar; dakika 90 olmuş pas istiyor. Bunları görmeliyiz" açıklaması yaptı. "Kötümser bir insan değilim" diyen Fatih hoca, "Bazı şeyler değişmeli. Neymar'ı alkışlıyorsak bizim çocuklarımız da alkışlanmalı. Futboldan keyif almalıyız. Ben Brezilya gibi bir takımı izlettiğim için mutluyum açıkçası. Ama bu protestolar hoş değil. Bazen kulübede aciz kalabilirsiniz. Maç bir an önce bitse diyebilirsiniz" şeklinde ilginç itiraflarda bulundu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...